Eetbare wilde kruiden en planten

Gepost door op 4 maart 2018

De vele goede eigenschappen van wilde kruiden overzichtelijk in één boek. Met tips voor het oogsten in de natuur en het verbouwen in de eigen tuin.

De vele goede eigenschappen van wilde kruiden, planten en vruchten worden maar al te vaak over het hoofd gezien. In dit boek worden de meest voorkomende wilde planten uitvoerig beschreven. Er wordt dieper ingegaan op de geneeskrachtige eigenschappen van de planten en de talrijke recepten voor thee, gelei, salades, brood, likeur enzovoort laten je proeven van de veelzijdigheid die de paardenbloem, de hondsroos, de brandnetel, de sleedoorn en nog veel andere soorten je te bieden hebben.

De geneeskrachtige eigenschappen van wilde planten en het gebruik ervan in je dagelijks leven, worden uitvoerig besproken in dit boek. Van iedere soort vind je een mooie, gedetailleerde foto, een oogstkalender en recepten voor thee, gelei, kruidenolie en heerlijke gerechten. Nadruk op de geneeskrachtige werking. Elke soort wordt uitvoerig besproken, met natuur-, tuin- en culinaire tips

Monica Wurft

Monica Wurft legde met haar opleiding tot huishoudkundige en haar scholing tot kruidendeskundige de basis voor dit boek.

Na talloze kruidenwandelingen, lezingen en workshops kwam ze uiteindelijk tot schrijven.

Met dit boek wil ze zoveel mogelijk mensen toegang geven tot de natuur en de inheemse planten.

Praktische Informatie

Auteur:  Monica Wurft
Pagina’s: 128
Uitgeverij: Uitgeverij Deltas
ISBN: 978-90-44-74982-3
Adviesprijs: € 15,95

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.