Het Hart van Reiki

Gepost door op 1 maart 2018

Het Hart van Reiki is het eerste Reiki-boek waarin de kern van de spirituele leer van het Reiki-systeem centraal staat.

Het biedt Reiki-beoefenaars en -masters een geheel nieuw niveau van inzicht met betrekking tot hun praktijk en de manier waarop ze doceren.

‘Dit boek moeten alle studenten van het Reiki-systeem gelezen hebben. Frans ontrafelt middels eigen onderzoek en praktijk de mythen over het Reiki-systeem en biedt ons een duidelijk inzicht in de Reiki-reis. Tevens toont hij aan dat meditatie een fundamenteel onderdeel van het systeem is. Dit boek is precies wat de Reiki-wereld nodig heeft, geschreven door iemand die in praktijk brengt wat hij zegt.’
Helen Galpin, medeoprichter British School of Meditation

‘Frans Stiene werpt licht op de fijne kneepjes van Reiki en hij doet dat met het inzicht en de eenvoudige elegantie van een meester. Zijn schrijven resoneert met de diepte van de ervaring.’
Barry Lancet, bekroonde auteur van Japantown

Frans Stiene

Frans heeft reeds vanaf het begin van deze eeuw een grote invloed op het wereldwijde onderzoek naar het Reiki-systeem.  Zijn praktische kennis van de Japanse invloed op het systeem heeft studenten wereldwijd de mogelijkheid gegeven om deze praktijk diep uit zich te laten doordringen.  Frans is medeoprichter van de International House of Reiki en Shibumi International Reiki Association met zijn vrouw Bronwen Stiene.  Hij is ook samen met haar coauteur van de bestseller en veelgeprezen boek The Reiki Sourcebook, The Japanese Art of Reiki, A-Z of Reiki Pocketbook, Reiki Techniques Card Deck en Your Reiki Treatment.

Praktische Informatie

Auteur:  Frans Stiene
Pagina’s: 192
Uitgeverij: Uitgeverij Hajefa
ISBN: 978-94-63-31006-2
Adviesprijs: € 17,95

Wie is Hans Van Dyck

Hans werkt in het dagelijkse leven bij een grote discountwinkel en heeft zijn eigen bedrijf HVD Mediaworks. Hij is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. Sanne FM, De Spirituele Wereld, AntwerpseMuziek.be zijn maar enkele projecten waar Hans de oprichter van is. Op spiritueel vlak is Hans bezig met manifestatie, Engelen, orakelkaarten, contact met gene zijde, huiszuiveringen en inzichten geven in je levenspad.