Moeder aarde. Mindfulness & meditatie kleurboek

Gepost door op 14 januari 2018

Mindfulness en meditatie zijn bewezen effectief voor iedereen die weer in contact met zichzelf wil komen en een moment wil ontsnappen aan de dagelijkse routine.

De kleurplaten in dit boek zijn gewijd aan Moeder Aarde en aan de helende krachten van Gaia, de oermoeder. Het inkleuren van de tekeningen helpt je om je focus in het nu te houden. Kom in contact met je echte, pure zelf en neem de energie die je daar vindt mee in je dagelijks leven.  In dit bijzondere kleurboek nodigt Toni Carmine Salerno je uit op een spirituele reis naar de stille en vredige plekken in jezelf. Ontsnap aan de voortdurende gedachtestroom en de zorgen van elke dag.

  • De kleurplaten zijn gebaseerd op bestaande kunstwerken
  • Uitgevoerd met stevig, helderwit papier voor het mooiste kleurresultaat
  • Bij elke kleurplaat staat een korte beschrijving, een bevestiging of een boodschap

Over de auteur

Toni Carmine Salerno wordt wereldwijd erkend voor zijn kunstwerken en publicaties. Culturen en grenzen vervagen in zijn werk en hij onderzoekt universele en tijdloze thema’s zoals spiritualiteit, genezing, filosofie en liefde. Zijn kunstwerken stralen een helende energie uit die ons in contact brengt met ons spirituele zelf.

Praktische Informatie

Auteur:  Toni Carmine Salerno
Pagina’s: 64
Uitgeverij: Uitgeverij Deltas / Chantecler / Zuidnederlandse Uitgeverij N.V.
ISBN: 978-90-44-75074-4
Adviesprijs: € 15,95

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.