uitgeverij Hajefa: De Maankalender

Meer tijd voor jezelf

Gepost door op 14 januari 2018

Als je steeds weer de indruk hebt dat alles te snel gaat, kun je dankzij dit boek een nieuwe methode ontdekken om inzicht te krijgen in de indeling van je tijd.

Word je bewust van je relatie tot tijd, verbeter die, maak je vertrouwd met de kunst van het pauzeren, probeer eens heel vroeg op te staan, kies je momenten afhankelijk van je ritme, besteed meer aandacht aan je naasten… en maak gebruik van dit handige werkboek om je nieuwe voornemens direct in de praktijk te brengen.

  • Overzichtelijke indeling met een theoretisch deel betreft bewustwording en een praktijkgericht deel betreft toepassing.

  • Met ruimte voor eigen notities en een werkboek om aantekeningen te maken over je eigen ervaringen.

  • Met duidelijke, praktijkgerichte oefeningen.

Over de auteur

Diane Ballonad Rolland is coach, consultant en trainer in Time Management en Life Balance. Ze heeft verschillende bestsellers op haar naam staan waaronder ‘J’arrête de procrastiner’ en ze heeft haar eigen blog Zen & Organisée opgericht. Ook op Facebook heeft ze inmiddels vele trouwe volgers. Haar voornaamste doel is het helpen van mensen die overwerkt, vermoeid en gestrest zijn door de beperkingen van het dagelijks leven. Ze helpt hen om tijd terug te winnen en (opnieuw) een balans te vinden.

Praktische Informatie

Auteur:  Diane Ballonad Rolland
Pagina’s: 144
Uitgeverij: Uitgeverij Deltas / Chantecler / Zuidnederlandse Uitgeverij N.V.
ISBN: 978-90-44-74968-7
Adviesprijs: € 14,95

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.