Audio: Interview met Martine De Nys

Gepost door op 7 januari 2018

Hans Van Dyck en Petra Belmans wensen je in het nieuwe jaar van harte welkom in het radioprogramma van De Spirituele Wereld.

Martine De Nys is onze gaste, zij komt praten over de Equitherapie.
Zij doet dit in haar praktijk ‘In Balance With Horses‘ te Westerlo.

Maar wat is nu Equitherapie?

“Equitherapie” betekent eenvoudig: “therapie door de inzet van paarden” of gewoonweg “spiegelen met paarden”. Het paard wordt ingezet als co-begeleider om bepaalde doelen te verwezenlijken wat kan op lichamelijk, psychisch en/of sociaal vlak. Wat de equitherapie zo waardevol maakt, is het contact, de warmte en de nabijheid van deze prachtige dieren. Daarbij hebben de sociale kwaliteiten, de non-verbale communicatie en de bewegingsmogelijkheden van een paard een grote therapeutische meerwaarde en is bewezen dat ze het genezingsproces versnellen.

Rubrieken

Het Lezershoekje: We lezen de recensie van ‘Het Eterische Veld‘ van ‘Uitgeverij Hajefa‘.

De horoscoop door huisastrologe Peggy Geudens van Mariposa.

De Engelenboodschap door Petra Belmans van Ons Engelenhuisje.

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.