De Spirituele Keuken

Paashaasjes

… met ei en gekookte hesp, gerookte zalm, surimi, spekblokjes

Samen met je kinderen, kleinkinderen of met je partner, deze lekkere paashaasjes knutselen en smullen.

Ingrediënten

  • Ronde hotelbroodjes
  • Eieren
  • Vulling naar keuze (hesp, spek, zalm, tomaat, groene kruiden, surimi, groentjes, ….)
  • Melk

Bereiding

  • Kluts de eieren 
  • Verwarm de boter of olie in een pan, doe hier bijvoorbeeld de zalm (spek, hesp) erin en bak ze
  • Giet de geklutste eieren erop en roer en bak tot ze klaar zijn.
  • Ondertussen snij je het bovenste van het broodje eraf en snij dit doormidden
  • Haal het broodje leeg en vul met het eiermengsel.
  • Plaats de 2 halfjes op het broodje , dit zijn de oortjes.

Dave Van de Moer

Dave werkt als bediende verkoper bij Colruyt. Hij is een grote liefhebber van lekker en gezond eten, massage, sauna, kruiden, de natuur, dieren, yoga, wijn, porto, lezen, ...

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button