Hans en Petra beginnen terug vanaf 14 januari 2018

Gepost door op 1 januari 2018

Op zondag 2 februari 2016 was de eerste uitzending van De Spirituele Wereld op internetradio Sanne FM.  Sindsdien zijn er 49 programma’s, 2 Halloweenshows, 2 kerstverhalen, 1 adventsverhaal, 2 sfeerverslagen, … opgenomen. Nu in dit nieuwe jaar staan we uiteraard weer klaar.

Hans Van Dyck en Petra Belmans presenteren het programma De Spirituele Wereld dat nu te luisteren is hier op onze site. De volgende programma’s staan klaar om naar jullie toe te komen.

Zondag 14 januari 2018

Martine De Nys laat mensen de kracht van paardentherapie of coaching met paarden los in haar praktijk “In Balance With Horses” te Westerlo.

Zondag 28 januari 2018

Martine Aussems werkt met de innerlijke en uiterlijke schoonheid. Gezonde massages en schoonheidszorg, geuren- en kleurentherapieën en diverse andere behandelingen die je comfort en welzijn verhogen, dit in haar praktijk “Be Awsome” te Heist-Op-Den-Berg.

Zondag 11 februari 2018

Willy Bastiaensen schrijft verhalen, gedichten en maakt muziek.

Zondag 25 februari 2018

Dana Van Genechten laat je de kracht voelen en leert je hoe je moet groeien in haar praktijk “Dana’s Vlindertuin” in Olen.

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.