Live Consult: Hoe zal 2018 zijn?

Gepost door op 21 december 2017

De tweede live consult was een schot in de roos.  Petra Belmans kreeg nu ook weer de nodige boodschappen door voor jullie.  

 

We hadden het niet verwacht maar we kregen een studiogast ‘Ann De Smedt’ en twee telefonische gesprekken naast de gewone consulten.  Een 18-tal konden we niet bespreken maar die krijgen achteraf netjes alles in de mail als cadeautje van Petra.

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.