Live Consult: Hoe zal 2018 zijn?

Gepost door op 21 december 2017

De tweede live consult was een schot in de roos.  Petra Belmans kreeg nu ook weer de nodige boodschappen door voor jullie.  

 

We hadden het niet verwacht maar we kregen een studiogast ‘Ann De Smedt’ en twee telefonische gesprekken naast de gewone consulten.  Een 18-tal konden we niet bespreken maar die krijgen achteraf netjes alles in de mail als cadeautje van Petra.

Wie is Hans Van Dyck

Hans werkt in het dagelijkse leven bij een grote discountwinkel en heeft zijn eigen bedrijf HVD Mediaworks. Hij is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. Sanne FM, De Spirituele Wereld, AntwerpseMuziek.be zijn maar enkele projecten waar Hans de oprichter van is. Op spiritueel vlak is Hans bezig met manifestatie, Engelen, orakelkaarten, contact met gene zijde, huiszuiveringen en inzichten geven in je levenspad.