Live Consult was een succes!

Gepost door op 1 december 2017

Woensdag 29 november 2017 was het zo ver, onze eerste Live Consult via Facebook Live.

Petra Belmans mocht de spits afbijten in een bijna 3 uur durende live sessie.  De kijkers mochten hun naam en geboortedatum sturen en aan de hand daarvan ging Petra aan de slag om een boodschap door te krijgen en deze te communiceren naar ons.  Petra heeft op deze tijd maar liefst 36 consulten gegeven.

Wie nog contact wilt opnemen met Petra Belmans kan dit via:
’t Engeltje, Kortestraat 1, 2260 Westerlo, petra.belmans@onsengelenhuisje.be.

Facebook Live

We hebben een 2287 kijkers gehad, hiervan keken er 559 langer dan 2 minuten waarvan we er 36 hadden tegelijk. Met het gedeelde bericht op Facebook hebben we een 15867 personen bereikt, tevens goed voor 406 reacties, opmerkingen en deelacties.

Je kan de sessie met reacties nog steeds bekijken via onze Facebook-pagina van De Spirituele Wereld.
Het geluidsfragment kan je luisteren, hier bij ons op de site.

Archiefbeeld

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.