Interview met Ellen Van Gorp

Gepost door op 1 december 2017

In het nieuwe radioprogramma van De Spirituele Wereld krijgen Hans Van Dyck en Petra Belmans bezoek van Ellen Van Gorp in de studio.  Ellen heeft haar eigen praktijk in Deurne genaamd Relax, Body & Soul. Op weg naar balans.  Ellen kwam praten over Relaxatie & stressreductie, Relaxatietherapie, Shiatsu relaxatiebehandelingen, Kinderyoga / ouder-kinder yoga, Begeleiding naar balans, Fibromyalgie, Vermoeidheid (CVS), Hooggevoeligheid (HSP), Chronische pijn, Burn-out & Stress.

Het programma kan je hier beluisteren en Ellen Van Gorp kan je bereiken via www.ellenvangorp.be.

Radioprogramma

De Spirituele Wereld heeft sinds de opstart een radioprogramma, waarvan om de twee weken een nieuw programma van komt.  Dit kan gaat over spiritualiteit, bewustwording, gezondheid, wetenschap, …  Je kan alle programma’s beluisteren via onze website.

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.