Interview met Ellen Van Gorp

Gepost door op 1 december 2017

In het nieuwe radioprogramma van De Spirituele Wereld krijgen Hans Van Dyck en Petra Belmans bezoek van Ellen Van Gorp in de studio.  Ellen heeft haar eigen praktijk in Deurne genaamd Relax, Body & Soul. Op weg naar balans.  Ellen kwam praten over Relaxatie & stressreductie, Relaxatietherapie, Shiatsu relaxatiebehandelingen, Kinderyoga / ouder-kinder yoga, Begeleiding naar balans, Fibromyalgie, Vermoeidheid (CVS), Hooggevoeligheid (HSP), Chronische pijn, Burn-out & Stress.

Het programma kan je hier beluisteren en Ellen Van Gorp kan je bereiken via www.ellenvangorp.be.

Radioprogramma

De Spirituele Wereld heeft sinds de opstart een radioprogramma, waarvan om de twee weken een nieuw programma van komt.  Dit kan gaat over spiritualiteit, bewustwording, gezondheid, wetenschap, …  Je kan alle programma’s beluisteren via onze website.

Wie is Hans Van Dyck

Hans werkt in het dagelijkse leven bij een grote discountwinkel en heeft zijn eigen bedrijf HVD Mediaworks. Hij is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. Sanne FM, De Spirituele Wereld, AntwerpseMuziek.be zijn maar enkele projecten waar Hans de oprichter van is. Op spiritueel vlak is Hans bezig met manifestatie, Engelen, orakelkaarten, contact met gene zijde, huiszuiveringen en inzichten geven in je levenspad.