Staf Daems, kunstenaar en Japanse Theemeester.

Gepost door op 16 november 2017

Het radioprogramma van De Spirituele Wereld heeft om de twee weken een nieuw programma voor je klaar. De presentatoren Hans Van Dyck en Petra Belmans selecteren telkens een thema over spiritualiteit, bewustwording, gezondheid, wetenschap, … Dit programma kan je beluisteren via onze website.

Dit maal ontvingen we Staf Daems in de studio. Hij is een Japans Theemeester en kwam de gebruiken en methodes uitleggen van het Japans Theeritueel.  Ook nam hij ons mee op stap doorheen de Japanse kalligrafie en zijn prachtige schilderijen als kunstenaar.

Luister mee vanaf zondag 19 november 2017 via onze site.

Wie is Hans Van Dyck

Hans werkt in het dagelijkse leven bij een grote discountwinkel en heeft zijn eigen bedrijf HVD Mediaworks. Hij is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. Sanne FM, De Spirituele Wereld, AntwerpseMuziek.be zijn maar enkele projecten waar Hans de oprichter van is. Op spiritueel vlak is Hans bezig met manifestatie, Engelen, orakelkaarten, contact met gene zijde, huiszuiveringen en inzichten geven in je levenspad.