Spirituele Boeken

Unplug

Voor iedereen die geen tijd heeft, van alles aan z’n hoofd heeft en denkt dat meditatie niet aan hem of haar besteed is. Unplug en laad op!

Snelle meditatie

Wie zegt dat mediteren lang hoeft te duren? In Unplug leer je dat ook snelle meditatie heel zinvol is. Door elke dag een meditatie van enkele minuten te doen, kun je weer helemaal opladen. Zo vind je meer rust, presteer je optimaal en neem je betere beslissingen. Iedereen heeft tijd voor een snelle meditatie, daarom is dit boek vooral geschikt voor mensen met een druk schema.

Suze Yalof Schwartz

Suze Yalov Schwartz was fashion editor bij Glamour Magazine voordat zij in Los Angeles haar eigen Unplug Studios begon. Hier biedt zij snelle meditaties aan.

Praktische Informatie

Auteur:  Suze Yalov Schwartz
Pagina’s: 160
Uitgeverij: Altamira (Gottmer Uitgevers Groep b.v.), L & M Books
ISBN: 978-943013-0324-8
Adviesprijs: € 14,99
Verkoop: Gottmer, Bol.com, diverse boekhandels

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button