Spirituele Boeken

Werkboek Tarot

Laat u inspireren door de wijsheid van de kaarten om uw persoonlijke bestemming in het leven te vinden.  De tarot is een van de meest fascinerende mystieke tradities en wordt al eeuwenlang gebruikt voor divinatie, meditatie en visualisatie. 

In dit boek vindt u een helder en compleet overzicht van de tarot, waaronder de geschiedenis, de betekenis van de verschillende kaarten van de Grote en de Kleine Arcana, de symboliek van de vier elementen (Vuur, Water, Lucht en Aarde) en de speciale kwaliteiten van de vier tarotkleuren (Staven, Bekers, Zwaarden en Pentagrammen). Ook komt u te weten hoe u de kaarten moet leggen in bijvoorbeeld het Keltische Kruis, het Zigeunerspel, de Drie Azenlegging of de Zeven Kaartenlegging.

Verder wordt er bijzondere aandacht besteed aan:
  • beschrijvingen, interpretaties en omgekeerde betekenissen voor elke kaart
  • interactieve oefeningen voor elk hoofdstuk
  • ‘ja’- en ‘nee’-lezingen
  • Liefde- en vriendschapslezingen
  • meditaties en visualisaties voor de Grote Arcana-kaarten

Behalve een uitgebreide inleiding voor beginners is dit werkboek dus ook een waardevol hulpmiddel voor wie zijn persoonlijke kennis en begrip van de tarot verder wilt verdiepen.

Praktische Informatie

Deze boek verschijnt vanaf 15 november 2017.
Een recensie van onze redactie kan je hier lezen.

Auteur:  Nevill Drury
Pagina’s: 192
Uitgeverij: Deltas

ISBN: 978-90-447-4976-2
Adviesprijs: € 14.95

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button