Uit je burn-out

Gepost door op 5 oktober 2017

Hoe ontstaat burn-out? Wat zijn de signalen? Hoe beperk je het risico? Hoe zorg je ervoor dat je weer slaapt en het plezier terugvindt in je leven en ook in je werk? Welke stappen moet je nemen voor een betere balans tussen privé en werk?

Basisboek Uit je burn-out

In het succesvolle basisboek Uit je burn-out behandelt psychotherapeut en coach Carien Karsten deze vragen. Ze presenteert een programma dat je stap voor stap helpt om uit je burn-out te komen. Aan de hand van praktische oefeningen en heldere voorbeelden leer je de regie in eigen hand te nemen en weer vol plezier en met zelfvertrouwen aan de slag te gaan.

Werkboek Uit je burn-out

Het nieuwe bijbehorende Uit je burn-out werkboek biedt checklists die inzicht geven in de persoonlijke risico’s op burn-out. Door oefeningen die toegespitst zijn op je stresstype, voel je je beter en kom je tot rust. Iedereen kan in zijn eigen tempo aan de slag. Aan de hand van je dagboeknotities kun je je vooruitgang monitoren.

De Uit je burn-out boeken zijn bedoeld voor mensen die burn-out zijn of dit dreigen te raken, maar bevatten ook tips voor leidinggevenden en HR om burn-out bij medewerkers te signaleren en de burn-outgevoeligheid van hun organisatie te meten.

Carien Karsten

Als psycholoog, psychotherapeut en coach ontwikkelde zij als eerste in Nederland een programma om uit je burn-out te komen.

Ze schreef verschillende succesvolle boeken over preventie van stress en burn-out waaronder:

  • Omgaan met burn-out
  • Hart aan het werk
  • Voorkom burn-out
  • Shoppen

Praktische Informatie

Auteur: Carien Karsten
Uitgeverij: Kosmos Uitgevers / VBK-België
Kopen: vanaf 31 oktober 2017 via www.kosmosuitgevers.nl.

Basisboek

Pagina’s: 176 blz.
ISBN:
978-90-2156-659-7
Adviesprijs: € 12,50

 

Werkboek

Pagina’s: 160 blz.
ISBN:
978-90-2156-661-0
Adviesprijs: € 12,50

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.