Radio interview met André Meyers

Gepost door op 20 september 2017

Het radioprogramma van De Spirituele Wereld heeft om de twee weken een nieuw programma voor je klaar. De presentatoren Hans Van Dyck en Petra Belmans selecteren telkens een thema over spiritualiteit, bewustwording, gezondheid, wetenschap, … Dit programma kan je beluisteren via onze website maar ook via internetradio Sanne FM.

Dit maal ontvingen we André Meyers in de studio. Hij kwam ons inlichten over voetreflexologie.

Dit interview kan je ook in het tweede magazine ‘Winter 2017’ lezen.

Luister mee nu zondag om 18:00 uur via www.sannefm.be of via onze site.

Wie is Hans Van Dyck

Hans werkt in het dagelijkse leven bij een grote discountwinkel en heeft zijn eigen bedrijf HVD Mediaworks. Hij is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. Sanne FM, De Spirituele Wereld, AntwerpseMuziek.be zijn maar enkele projecten waar Hans de oprichter van is. Op spiritueel vlak is Hans bezig met manifestatie, Engelen, orakelkaarten, contact met gene zijde, huiszuiveringen en inzichten geven in je levenspad.