Radio interview met André Meyers

Gepost door op 20 september 2017

Het radioprogramma van De Spirituele Wereld heeft om de twee weken een nieuw programma voor je klaar. De presentatoren Hans Van Dyck en Petra Belmans selecteren telkens een thema over spiritualiteit, bewustwording, gezondheid, wetenschap, … Dit programma kan je beluisteren via onze website maar ook via internetradio Sanne FM.

Dit maal ontvingen we André Meyers in de studio. Hij kwam ons inlichten over voetreflexologie.

Dit interview kan je ook in het tweede magazine ‘Winter 2017’ lezen.

Luister mee nu zondag om 18:00 uur via www.sannefm.be of via onze site.

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.