uitgeverij Hajefa: De Maankalender

Astrologische Agenda

Gepost door op 20 september 2017

Ieder jaar verschijnt in september de Astrologische Agenda in twee uitvoeringen en in 2018 is het thema: Klassieke astrologie: periodesystemen. In de agenda staan verschillende artikelen over het thema van diverse schrijvers. De agenda wordt uitgegeven in twee uitvoeringen, namelijk de ingebonden versie met leeslint en een versie in een ringband.

De ingebonden versie van de agenda is genaaid en ingebonden waardoor de agenda plat opengelegd kan worden, nadat de rug van de agenda een aantal keren stevig is opengevouwen.  De ringbandversie van de agenda kan door de ringband gemakkelijk plat opengelegd worden. De omslag heeft zowel voor als achter een flap die als bladwijzer kan worden gebruikt.

De agenda heeft een praktische indeling en lay-out:
 • 7 dagen op 2 pagina’s: 4 dagen links en 3 dagen rechts
 • de gebonden met leeslint
 • de ringbandversie met extra flap aan de omslag om als bladwijzer te gebruiken
 • mooie kwaliteit off-white papier
per dag:
 • planeetstanden in ME(Z)T
 • aspecten, tekenwisselingen
 • declinatie-aspecten
 • tijdstippen van retrograde en direct gang van planeten
 • Void of Course Maan
 • tijden van opkomst en ondergang van de Zon, de Maan en de Maanfasen

Voorts bevat de astrologische agenda jaaroverzichten, een adressenbestand, de jaarfeesten en overige feestdagen (zowel voor Nederland als België (Vlaanderen)). Daarnaast bevat de agenda een ascendanttabel, waarmee op een snelle en makkelijke manier een ascendant te zien is.

Een must voor elke astroloog!

Een indeling van de agenda kan je hier bekijken.

Praktische Informatie

Vanaf 2018 in full colour!

Auteur: Marjanne Hess-van Klaveren
Pagina’s: 224 blz
Uitgeverij: Uitgeverij Hajefa
Kopen: webshop Hajefa

Gebonden met leeslint
 • ISBN: 978-94-6331-804-4
  Adviesprijs: € 12,95
Gebonden in ringband
 • ISBN: 978-94-6331-805-1
  Adviesprijs: € 12,95

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.