Spirituele Boeken

Het witte veld, zeven tonen van de stilte

 

Dit verhaal gaat over een jongetje dat op tweejarige leeftijd door zijn ouders naar het klooster wordt gebracht om daar monnik te worden. Een prachtig, inspirerend en meeslepend verhaal over de geschiedenis van de klankschaal, dat zich 5600 jaar geleden afspeelt.

De schrijver voert je mee terug in de tijd naar de Himalaya. Vanuit zijn diepe herinnering beschrijft het verhaal hoe er toen geleefd, gebeden en gedacht werd. Het laat zien dat er veel oeroude wijsheid verloren is gegaan. De klankschaal was een middel om grote ontwikkelingen, vragen en wijsheden in op te slaan, als in een bibliotheek. Ze wisten, de Tibetanen van toen, hoe de mensheidontwikkeling zich zou ontvouwen.

Ton Akkermans

Ton Akkermans heeft een technische achtergrond. Al snel besefte hij dat hij meer met mensen wilde werken en is hij in opleiding gegaan tot creatief therapeut en klanktherapie. Ton heeft achttien jaar gewerkt als antroposofisch heiltherapeut in de kinderpsychiatrie. Als zoon van een smid begon hij met het smeden van klankinstrumenten en klankschalen. Vervolgens startte Ton zijn eigen bedrijf als koperslager-smid en won verschillende prijzen met zijn werk. Later werkte hij op de HU in Amersfoort als docent. Zijn therapeutische en coachingswerk is hij altijd blijven doen en blijven ontwikkelen. Ton en zijn partner Carolina Schomper trekken door Nederland en Europa met een rijdende werkplaats om workshops te geven in het maken van klankschalen en gongs op Tibetaanse wijze en doen beiden energiewerk in huis en natuur.

Praktische Informatie

Auteur:  Ton Akkermans
Pagina’s: 140 blz.
Uitgeverij: Paris Books
ISBN: 978-94-921-7926-5
Adviesprijs: € 24,50

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button