Radio interview Daniel Derweduwen

Gepost door op 11 augustus 2017

Het radioprogramma van De Spirituele Wereld heeft om de twee weken een nieuw programma voor je klaar.  De presentatoren Hans Van Dyck en Petra Belmans selecteren telkens een thema over spiritualiteit, bewustwording, gezondheid, wetenschap, … Dit programma kan je beluisteren via onze website maar ook via internetradio Sanne FM.

Dit maal ontvingen we Daniël Derweduwen in de studio.  Hij kwam ons inlichten over gezonde voeding, Ayurveda, over de werkingen van de bijnieren met de lever, over hoe dat mensen in patronen en ziektes vallen, …

Luister mee nu zondag via www.sannefm.be of nu al via onze site.

Wie is Hans Van Dyck

Hans werkt in het dagelijkse leven bij een grote discountwinkel en heeft zijn eigen bedrijf HVD Mediaworks. Hij is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. Sanne FM, De Spirituele Wereld, AntwerpseMuziek.be zijn maar enkele projecten waar Hans de oprichter van is. Op spiritueel vlak is Hans bezig met manifestatie, Engelen, orakelkaarten, contact met gene zijde, huiszuiveringen en inzichten geven in je levenspad.