Denk Wijs!

Gepost door op 6 augustus 2017

Dit boekje met tal van inzichten, kan je beschouwen als een Premium-selectie uit de in totaal meer dan 1.300 denkwijzen van de twee voorgaande boeken van Romain Maes.

756 denkwijzen en Zo gedacht, zo gedaan.

Onder het motto: ”’t Is beter dat je wijs wordt, voordat je grijs wordt”, wil de auteur met dit boek ook jongeren bereiken. Voor het eerst geeft hij tekst en uitleg bij 366 van de belangrijkste inzichten.

Er is een aparte denkwijze voor elke dag.

Het boekje leent zich perfect tot mijmerend lezen. Toch is het vooral de bedoeling om de denkwijze te lezen, even te laten bezinken door met je verstand in je gevoel te gaan en pas daarna de verklarende tekst te lezen. Je zal dan spoedig tot de ontdekking komen dat je langzaam maar zeker door de vernieuwing van jouw eigen gedachtegang bij jezelf een ‘herschapen’ gevoel creëert. Het zijn niet zozeer de omstandigheden die jouw levenswijze bepalen, maar wel jouw ingesteldheid er tegenover.

En die ingesteldheid begint bij jouw denken.

Diegenen die reeds zover zijn gevorderd dat ze via nummers boodschappen hebben leren ontvangen, zullen met dit boekje aan de slag kunnen voor zowel professioneel als voor eigen gebruik, gewoon, door een nummer op te vragen tussen 1 en 366.

Praktische Informatie

Auteur:  Romain Maes
Pagina’s: 370
Uitgeverij: Eigen beheer Romain Maes
ISBN: 978-90-825-0292-3
Adviesprijs: € 23,95

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.