Wakker worden met een geurtje?

Gepost door op 5 augustus 2017

Met een windje aan zee of een warme chocolademelk … Begin je ochtend met een stimulerende en aangename geur.

“The Olfactory Alarm Clock” maakt je geleidelijk wakker van je slaap, met behulp van een stimulerende aangename geur, een ademend licht en een melodie. Progressief, binnen 2 minuten, zal je zintuigen je uit dromenland halen.

Wakker worden in een goede stemming, laat de magische kracht van geur je wakker maken!

De magische invloed van geuren op onze hersenen. We houden sterk verband met geheugen en emoties om te ruiken doordat deze gebieden dicht in onze hersenen liggen! Onze aangename geuren worden allemaal zorgvuldig geselecteerd om de meest aangename emoties op te wekken, evenals leuke herinneringen die u verbinden met deze geuren. Zuivere magie! Zo reageert uw hersenen op geur en wordt u gemotiveerd en in een goede stemming gewekt!

De geuren

Kust: Een zachte geur die je brengt naar het strandparadijs en vakantieherinneringen. Een mix van zeespray, bloempjes en zon!

Croissant: Uw ontbijt in bed. Een geur met een vleugje boter die Franse vakanties herinnert.

Geroosterd brood: Geurtjes van vanille, de geur van brood uit de broodrooster.

Espresso: Een krachtig aroma van sterke koffie. Uw cafeïne dosis wacht op u …

Chocolade: Uitzonderlijk en gastronomisch. Je ontwaakt met deze geur in het hart van de “Willy Wonka Choclate Factory”.

Pepermunt: Verkwikkende. Een krachtige, aromatische en stimulerende plantaardige geur om de dag te beginnen.

Gras: Bond met de natuur. Een krachtige vegetarische geur met groene en frisse noten.

Meer informatie en bestellen kan je via: www.sensorwake.com.

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.