Ufo’s te zien op schilderij Jezus Christus?

Gepost door op 2 augustus 2017

Op de muren van de Svetitskhoveli-Kathedraal in Georgië zijn prachtige schilderijen te vinden van Jezus Christus.  Nu niet zo speciaal zou je denken, maar wat als er twee schijfvormige vliegende voorwerpen kan zien met drie vreemde paden die uit elk voorwerp komen, die aan een soort drijfgas ons doen denken.  Zijn het koepelvormige Ufo’s of toch iets anders?

Het schilderij beeld de Kruisiging van Christus met mensen die zich om hem heen verzamelen.  In de rechterboven hoek zijn dan deze voorwerpen te zien, maar in die tijd?  Welke technologie was er dan om in de lucht te vliegen?  Wat zou de schilder die dit meesterwerk maakte dan wel zien?  De meningen zijn verdeeld.

In de afgelopen jaren is de religie en het Christendom sterk verbonden geweest met buitenaardse activiteiten.  Veel mensen komen overeen dat de wereldwijde religie is gebaseerd op ‘wezens’, niet van de aarde.  Want God is niet van de aarde, dus in de vertaling is hij vreemd. Wat we zeker moeten onthouden en begrijpen is dat kunstenaars niet echt letterlijke gebeurtenissen laten zien maar wel vaak symbolische voorstellingen.

Er zijn al kunsthistorici die het schilderij uit de 11de eeuw bestudeerden, vertelden dat het representaties zijn van beschermengelen.  Maar ook dat de twee voorwerpen de Zon en de Maan vertegenwoordigen.  Vele mensen zijn het niet eens met de kunsthistorici en wijzen naar het schilderij van De Gelder uit 1710 dat ‘De Doop van Christus’ laat zien.

Dit meesterwerk laat een schijfvormig voorwerp zien met schijnwerpstralen die ook schijnen op Jezus.  Volgens ufologen staat dit vandaag bekend als een vliegende schotel.

Bron: © EWAO

Wie is Roman Pauwels

Met een passie voor muziek, koken en kunst ben ik vol passie op zoek naar antwoorden in het leven. Het onverklaarbare boeit mij enorm, en deel ik mijn zoektocht als redactielid met de spirituele wereld. Daarbuiten hou ik ook nog van koken, biologisch tuinieren, muziek maken.