Hoe boompjes planten door te surfen?

Gepost door op 17 juli 2017

Er bestaat sinds enkele jaren een zoekmachine Ecosia. Dit zoekalternatief voor Google doneert 80 % van zijn advertentie-inkomsten aan boomplantingsprogramma’s.

Tegenwoordig hoor je op het nieuws niets anders: Klimaatverandering.  Wel bomen zorgen mee voor de strijd er tegen want ze filteren de CO² uit de lucht, maken de woestijnen weer groener en houden de aarde vruchtbaarder.  Ze zorgen ook voor voeding, werkgelegenheid, educatie en stabiliteit op politiek en economisch vlak.

Wil jij het klimaat helpen door te surfen?

Download dan nu de gratis browser-plugin van www.ecosia.org en start met bomen planten!

Wie is Hans Van Dyck

Hans werkt in het dagelijkse leven bij een grote discountwinkel en heeft zijn eigen bedrijf HVD Mediaworks. Hij is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. Sanne FM, De Spirituele Wereld, AntwerpseMuziek.be zijn maar enkele projecten waar Hans de oprichter van is. Op spiritueel vlak is Hans bezig met manifestatie, Engelen, orakelkaarten, contact met gene zijde, huiszuiveringen en inzichten geven in je levenspad.