Het Lezers Hoekje

Recensie: Karel Wellinghoff – Het harde paradijs

Praktische Informatie

Auteur: Karel Wellinghoff
ISBN: 9789463381840
Adviesprijs: € 16,95
Pagina’s: 260 blz.
Uitgeverij: Uitgeverij Aspect
Kopen: Webshop Aspect
Meer informatie: Het harde paradijs

Recensie

Opkomst, bloei en neergang van Bhagwan Shree Rajneesh (Osho) en hoe het was in de therapiegroepen.

Karel Wellington neemt je mee naar een stuk uit zijn persoonlijke levensweg.  Hij schrijft over zijn ervaringen als deelnemer aan de therapiegroepen van de guru Bhagwan Shree Rajneesh (“Osho” in latere jaren).

De methoden die de therapeuten gebruikten waren destijds zeer spraakmakend.  In het boek worden zowel de positieve als negatieve effecten op de deelnemers beschreven.  Ook de gevolgen voor zijn relatie, zijn twijfel om sannyas te nemen en zijn weerhoudendheid tegen het leven in een commune worden beschreven.

De auteur heeft de gave zijn gevoel op zo’n manier te verwoorden dat je je helemaal kan inleven.

Het laatste deel van het boek is gewijd aan de gebeurtenissen die de neergang van Bhagwan Shree Rajneesh inluidde.

Tags
Toon meer

Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica en Engelencontact zijn enkele merken die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.
Bekijk ook
Close
Back to top button
Close

AdBlock gedetecteerd

Welkom bij De Spirituele Wereld. Wij hebben gemerkt dat je helaas gebruik maakt van software die onze advertenties blokkeert. Advertenties zijn voor ons zeer belangrijk. Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen. Hierna kan je onze site volledig bekijken. Bedankt!