Spirituele Boeken

Het etherische veld

Maak kennis met het etherische veld van de aarde en krijg zicht op het etherische lichaam van onszelf als mens.

Het etherische veld is als een multidimensionaal holografisch weefsel. Het is een mysterie, zoals de baarmoederwand die groeit en vol wordt van leven als de bevruchting heeft plaatsgevonden. Het is het levende voedende weefsel, dat je kunt zien als de etherische vingers van de Grote Moeder zelf. Het is het weefsel dat zich kan aanpassen aan onze wensen, onze intenties en onze levensvervulling. Het etherische veld bevat bronnen van energie die wij als instrumenten kunnen gebruiken, om in contact te komen met onze originele menselijke vermogens. De kennis over deze bronnen is lang uit ons bewustzijn geweest.

Lees over de ontmoetingen met de elf Fjerk, die ons leert over het etherische veld en onze eigen etherische bronnen. Ervaar hoe het is om in verbinding te leven, zodat het etherische niet om je heen stolt, maar vloeibaar blijft. Neem de eerste stappen in het samenwerken met het etherische veld en met je eigen etherische bronnen, zodat je weer leert te creëren. Het leven kan zoveel leuker en interessanter zijn, vol vreugde en geluk.

Dit boek geeft je de sleutels om een nieuwe realiteit te creëren in je leven. Doe je mee?

Praktische Informatie

Auteur: Hanneke Bouma
Pagina’s: 320
Uitgeverij: Uitgeverij Hajefa

ISBN: 978-94-6331-011-6
Adviesprijs: € 19,95

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button