Weegschaal

Gepost door op 1 juli 2017

Liefde en Relaties

Als je nog geen partner hebt, mag je heel wat aandacht van het andere geslacht verwachten. Stort jezelf niet te snel in een nieuwe relatie als je niet zeker bent. Laat je zeker niet om de tuin leiden door een mooi uiterlijk. Ben je in een relatie, dan zou je wel eens kunnen twijfelen. Een donker geheim uit het verleden van je partner zou aan het licht kunnen komen en je vertrouwen kunnen schaden. Contacten met familieleden worden liefdevol en warm, vooral tegen het einde van het jaar ervaren jullie een hechte band.

Carrière / Werk / Financiën

De herfst brengt nieuwe mogelijkheden en kansen op het werk. Als je hiermee verantwoord omgaat, kan je meer gaan verdienen. Je zal ook voorzichtiger met geld omgaan, waardoor je een reserve kan opbouwen. In december moet je nog even opletten met grote aankopen. Deze kan je beter uitstellen tot volgend jaar.

Gezondheid

De Weegschaal zou wel eens last kunnen hebben van stemmingswisselingen of van duizeligheid. Met de juiste medicatie heb je dit snel onder controle. Met al de drukte in je persoonlijke leven en op je werk, is het nodig om voldoende rust in te bouwen. Zonder deze rust kan je lichaam niet behoorlijk functioneren.

Wil jij een persoonlijke horoscoop hebben?

Contacteer dan Peggy Geudens van Mariposa.

Wie is Peggy Geudens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *