uitgeverij Hajefa: De Maankalender

Weegschaal

Gepost door op 1 juli 2017
Jaarhoroscoop 2019

Stevige fundamenten

Algemeen

2019 luidt voor de Weegschaal een nieuwe periode in.Je legt dit jaar de fundamenten voor een nieuw begin. Weegschaal is in staat om de de veranderingen, die hij/zij nodig acht om het persoonlijke en professionele leven te verbeteren, door te voeren. Je werkt hard om je vooropgestelde doelen te behalen en je mag een gestage emotionele en materiële groei verwachten.

Familie, Liefde en Relaties

De afgelopen jaren liep je relatie-leven niet altijd op wieltjes, Weegschaal. In 2019 kom je gelukkig in wat rustiger vaarwater terecht. Begin van het jaar kan het nog aanvoelen alsof je op een missie bent wat de romantiek betreft, maar daarna mag je even achterover leunen als het op je persoonlijke relatie aankomt. 2019 is ook een jaar dat je dichter bij je ouders en je voorouders zal brengen. Vanaf maart zal je meer aandacht besteden aan je herkomst, je eigen fundamenten. Meer bepaald familiepatronen en karma zullen je bezig houden. Ook kinderen kunnen hier een belangrijke rol spelen.

Carrière / Werk / Financiën

Je professionele leven zou dit jaar wel eens een totaal andere wending kunnen krijgen. Op de funderingen die je dit jaar legt, zal je de volgende 15 jaar verder bouwen, dus doe je best om deze zo sterk en stabiel mogelijk te maken. Dit kan je het beste doen door onderzoek en eventueel bijkomende studies. Het uitbreiden van je netwerk kan ook een belangrijke hulpmiddel zijn. Stap voor stap zal je je toekomstplannen verder uitwerken. Vanaf het midden van jaar ligt de focus wat meer op je financiële situatie. Een relatie, persoonlijk of zakelijk zou wel eens voor een verbetering van je financiële situatie kunnen zorgen.

Gezondheid

Begin van het jaar kan de Weegschaal wat last hebben van misselijkheid of overgevoeligheid voor eten. Neem voldoende rust om je batterijen op te laden want midden 2019 wordt een drukke periode en ook stress kan z’n tol eisen van je gezondheid. Weegschaal kan dit jaar ook wat last ondervinden van de onderrug of de nieren.

Persoonlijke horoscoop

Mail peggy.geudens@despirituelewereld.be of bel naar +32 (0) 479 058 970

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.