Weegschaal

Gepost door op 1 juli 2017

 

Jaarhoroscoop

Groei

Algemeen
2018 wordt een jaar om meer aandacht aan jezelf te besteden in plaats van tegemoet te komen aan noden van anderen. Ook al zorg jij graag voor harmonie in je omgeving, verlies je eigen idealen niet uit het oog. Persoonlijke relaties krijgen een diepere betekenis en je professionele netwerk zal uitbreiden dit jaar. Er zullen voldoende mogelijkheden zijn om vooruit te komen in je leven.

Familie, Liefde en Relaties
Je zal je diplomatische natuur boven moeten halen om openheid en gezelligheid op het thuisfront te garanderen. Wees voorzichtig en subtiel in je uitlatingen maar hou wel vast aan je eigen waarden. Soms zal de communicatie niet zonder slag of stoot gaan. Laat je emoties in deze situaties niet de bovenhand krijgen. Je zal ook regelmatig een luisterend oor moeten bieden. Waardeer de inbreng en hulp van je familieleden en zet hen af en toe in de bloemetjes. Doorheen het komende jaar zal de Weegschaal meer en meer in staat zijn om zijn/haar partner te begrijpen. De energie van Jupiter kan je helpen om je relatie naar een hoger niveau te tillen, zelfs bij relaties die wat verkild zijn. Loslaten van oude grieven of negatieve invloeden van buitenaf kan ruimte maken voor geluk en een grotere verbondenheid in bestaande relaties. De single Weegschaal zal de kans krijgen om de vleugels te spreiden en de horizon op relatiegebied te verruimen. Intense passie en romantiek zullen op je pad komen. Let wel een beetje op met impulsiviteit.

Carrière, Werk en Financiën
Je mag je verwachten aan grote veranderingen. De Weegschaal trekt dit jaar veel verantwoordelijkheden naar zich toe, misschien combineer je wel 2 jobs. Je voelt een onweerstaanbare drang om een betere professionele toekomst uit te bouwen. Gelukkig heb je meer dan voldoende energie om dit aan te kunnen. Probeer grillen en kuren van bepaalde collega’s of leidinggevende(n) te negeren en reken alleen op jezelf. Je harde werk zal zich vertalen in een loonsverhoging of promotie. Het wordt eveneens een goed jaar om je vaardigheden aan te scherpen. Een hobby of een talent zou ook wel eens voor extra inkomsten of wat faam kunnen zorgen. Probeer echter een goed evenwicht te vinden tussen je professionele activiteiten en de privésfeer, anders zou je wel eens in de problemen kunnen komen. Budgetmanagement is je sleutelwoord voor een stabiele financiële situatie. Ook al ben je bedachtzaam met je uitgaven, toch zal het niet lukken om veel te sparen. Tegen het einde van het jaar zou je wel een grote aankoop kunnen doen. Een goede financiële planning dit jaar zal de volgende jaren renderen.

Gezondheid
Het eerste deel van het jaar blijf je gespaard van vermoeidheid en andere gezondheidsproblemen. Het lijkt alsof je kan blijven doorgaan, Weegschaal. Midden 2018 kan je last krijgen van wat kleine kwaaltjes, maar dan zal het grootste deel van je harde werk al achter de rug zijn en kan je wat rust inplannen. Tijd voor een korte break ! Draag ook zorg voor je mentale gezondheid. Meditatie of de juiste muziek kunnen wonderen doen.

Wil jij een persoonlijke horoscoop hebben?

Contacteer dan Peggy Geudens van Mariposa.

Wie is Peggy Geudens