Waterman

Gepost door op 1 juli 2017

Liefde en Relaties

Je gevoelsleven zit in een emotionele lift en je bent tevreden met ongeveer alles wat er in je persoonlijke leven speelt. Als je nog geen partner hebt, zal de lege ruimte in je hart snel opgevuld worden. Dit wordt één van de beste periodes dit jaar om de liefde in je leven te halen. Watermannen mogen deze herfst ook bezoek verwachten van verre verwanten, die zonder enige reden aan je deur staan. Heel leuk allemaal, maar toch ook fijn wanneer jij en je wederhelft na deze drukte weer wat tijd voor jullie samen kunnen inplannen.

Carrière / Werk / Financiën

Dit wordt een prima periode om stappen vooruit te zetten in je leven. Je werk en inkomen kan aanzienlijk stijgen doordat één van je collega’s of concurrenten zijn werk stopzet. Je zal misschien op zoek moeten gaan naar een betrouwbaar persoon die je rechterhand kan worden. Laat je tijdig bijstaan door een ervaren iemand. Met deze ondersteuning zal je je goede reputatie verder kunnen uitbouwen.

Gezondheid

De herfst brengt ook voor de gezondheid geen problemen met zich mee. Ook al ben je trots op je immuunsysteem, het kan geen kwaad om preventief wat voorzorgsmaatregelen te nemen. Sommige Watermannen kunnen wat verdriet of pijn ervaren. Dit heeft te maken met frustraties uit je verleden. Je zal de kracht vinden om hier iets mee te doen en je zal het jaar zowel metaal als fysiek goed kunnen afsluiten.

Wil jij een persoonlijke horoscoop hebben?

Contacteer dan Peggy Geudens van Mariposa.

Wie is Peggy Geudens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *