uitgeverij Hajefa: De Maankalender

Waterman

Gepost door op 1 juli 2017
Jaarhoroscoop 2019

Sereniteit

Algemeen

Waterman mag uitkijken naar een eerder rustig, sereen jaar. Een prima tijd om even naar binnen te keren en je spirituele waarden en drijfveren onder de loep te nemen en bij te stellen. Je sociale kring en vriendschappen zorgen voor de nodige afwisseling en voldoende plezier.

Familie, Liefde en Relaties

Als de Waterman zich niet laat leiden door sentimentele gevoelens, maar een eerlijk gesprek met zijn/haar partner durft aangaan, zal de relatie evolueren naar een dieper niveau. Je doet er goed aan om jezelf en je verwachtingen duidelijk en begrijpbaar te maken voor je partner. Wanneer er wat onenigheid is, zet dan een stapje terug en geef het een beetje tijd. Vrienden en familie kunnen je goede raad geven met betrekking tot de liefde en zelfs een bron van inspiratie zijn voor je relatie. Tegen het einde van het jaar lijkt je relatie meer een droom dan realiteit. Het ideale moment om samen met je partner jullie verdere toekomst samen te plannen en te ontspannen. Single Watermannen kunnen stapelverliefd worden in 2019 en dit kan doorheen het jaar uitgroeien tot een duurzame relatie.

Carrière / Werk / Financiën

Doorheen het jaar zijn de vooruitzichten met betrekking tot het professionele leven van de Waterman overwegend positief. Je werkt goed samen met je leidinggevende(n) of je klanten en dit zorgt voor veel voldoening. Als toch overweegt om een carrière-switch te maken, doe je er goed aan om te wachten tot het einde van 2019. Je financiën kunnen je soms wat zorgen baren en je zal hier toch wat lessen moeten leren dit jaar. Je zal je budget regelmatig moeten bijsturen en onverwachte kosten zouden je zelfs even uit balans kunnen brengen. Wees in het begin van het jaar dus een beetje voorzichtig met je uitgaven.

Gezondheid

Je bent enorm bezig met je gezondheid, niet omdat je ziek bent, maar omdat je interesse hier naar uit gaat. Je zorgt het hele jaar door voor een fysieke fitheid met de hulp van sport of yoga en door een gezonde voeding. Ondanks je preventieve aanpak zou je dit jaar toch wat problemen kunnen krijgen met je rug, je knieën of je houding in het algemeen.

Persoonlijke horoscoop

Mail peggy.geudens@despirituelewereld.be of bel naar +32 (0) 479 058 970

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.