Waterman

Gepost door op 1 juli 2017

 

Jaarhoroscoop

Flexibiliteit

Algemeen
Het komende jaar zal een evenwichtige aanpak nodig zijn, Waterman. Je zal aanpassingen moeten doen en compromissen moeten sluiten. Dit zal je op lange termijn het beste resultaat opleveren. 2018 is eveneens een goede periode om je relaties te versterken. Nieuwe contacten zal je met de nodige voorzichtigheid moeten aangaan. Je zal ook jezelf en je emoties beter leren begrijpen. Heb ook begrip voor de emoties van anderen dit jaar, Waterman.

Familie, Liefde en Relaties
Familiale relaties verlopen over het algemeen zeer harmonieus voor de Waterman. Bestaande banden worden versterkt en er zullen ook nieuwe relaties binnen de familie komen, misschien een geboorte of een huwelijk. Zulke gelegenheden brengen veel geluk en hartelijkheid in het familieleven. Laat je niet mee trekken in discussies of ruzies maar probeer mensen voor je te winnen door een vriendelijke houding en geduld. Meer dan de voorbije jaren lukt het om naar je partner toe groeien. Je zal je partner tegemoet komen en de nodige compromissen sluiten. Zorg er wel voor dat je jezelf niet verliest en onderhoud een open communicatie. Delen, praten en zorgen voor zijn jouw sleutelwoorden voor 2018 op relatiegebied. Hierdoor kunnen jullie misverstanden en ruzies vermijden en zal jullie relatie oprecht en warm zijn. Voor de single Waterman komen er enkele beloftevolle ontmoetingen op hun pad.

Carrière, Werk en Financiën
Je ambities en je idealen gaan een nieuwe richting uit dit jaar. Promoties en een eventuele salarisverhoging liggen in het verschiet, maar het zal geen gemakkelijk weg worden. Probeer een open en eerlijke relatie te onderhouden met je collega’s en leidinggevende(n). Regelmatig zal je geconfronteerd worden met uitdagingen in je professionele leven en het kost je veel innerlijke kracht om deze aan te gaan. In relaties met klanten zal veel diplomatie en tact nodig zijn. Ook al valt dit je soms moeilijk, hierdoor vermijd je conflicten tijdens de 2de helft van het jaar. Gelukkig loopt het op financieel gebied allemaal wat makkelijker. Je financiële situatie is positief en stabiel en zou doorheen het jaar nog verder kunnen groeien door wat geluk af en toe. Er kunnen ook meer inkomsten naar je toekomen uit eerdere investeringen. Als je impulsieve aankopen kan vermijden en eventuele dure hobby’s aan de kant kan schuiven, is deze stabiele situatie ook verzekerd tijdens de komende jaren.

Gezondheid
Je zal het hele jaar door aandacht besteden aan je lichaam en geest. Je bent van nature uit zeer bewegelijk en dit zal je ook nu helpen om de stressvolle periodes dit jaar door te komen. Besteed aandacht aan je voeding, je spijsvertering kan wat gevoelig zijn dit jaar. Ook je geest zal op tijd en stond wat rust nodig hebben, hier kan meditatie wonderen doen.

Wil jij een persoonlijke horoscoop hebben?

Contacteer dan Peggy Geudens van Mariposa.

Wie is Peggy Geudens