Vissen

Gepost door op 1 juli 2017

 

Jaarhoroscoop

Veerkracht

Algemeen
Voor de Vissen breekt in 2018 een belangrijke fase in hun leven aan. Je ambities of verlangens krijgen vleugels dit jaar. Je zal voldoende ondersteuning krijgen om de nodige verandering aan te brengen in je manier van leven, in je carrière en in je persoonlijke leven. Als je je energie in goede banen kan leiden, mag beloningen verwachten doorheen het hele jaar. Laat je creativiteit en je talenten voor zich spreken.

Familie, Liefde en Relaties
Op het thuisfront zullen er dingen uitgeklaard moeten worden. Weeg je woorden goed af voor je ze uitspreekt, anders zou dit wel een voor extra problemen kunnen zorgen. Vermijd impulsieve acties of beslissingen. Probeer positief te blijven en neem voldoende tijd om meningsverschillen uit te praten.

Je zal ook wat voorzorgsmaatregelen moeten nemen om een storm in het gezin door te komen. Het liefdesleven van de Vissen verloopt met ups en downs in 2018. Je bent zeer gevoelig en je kan met je angsten geconfronteerd worden. Misverstanden of meningsverschillen met je partner kunnen voorkomen worden door oprecht met elkaar de communiceren. Wanneer je je hart laat spreken, kan je relatie een nieuwe wending nemen. Alleenstaande Vissen zullen regelmatig nieuwe mensen ontmoeten. Wees ook hier niet te impulsief, weeg de pro’s en contra’s van een potentiële nieuwe relatie tegen elkaar af en hou vast aan je familiewaarden en tradities.

Carrière, Werk en Financiën
Er wordt veel inzet en hard werk van je gevraagd wil je uitblinken op professioneel gebied, Vissen, maar pas na de lente zal je hiervan de vruchten kunnen plukken. Hoewel je voldoende energie hebt, probeer niet teveel tegelijkertijd te doen en focus je op 1 of 2 projecten. Midden 2018 zou het kunnen dat je een andere richting wil uitgaan. Handel niet impulsief, Vissen en blijf nog even waar je bent. Doe dit stap voor stap en probeer op goede voet te blijven met je leidinggevende(n). Het einde van het jaar is een meer gunstige periode voor verandering. Je financiën zullen er in 2018 volledig anders uitzien dan de voorbije jaren, Vissen. Je ben je bewust van noden en verplichtingen en je zal je uitgaven in de hand houden. Je zal je best doen om te weerstaan aan verleidingen, en daar slaag je in, maar op gepaste tijden zal je toch je budget aanspreken om mensen rondom je een pleziertje te doen. 2018 is ook een goede periode voor investeringen, maar enige voorzichtigheid is toch geboden hier. Lees de kleine lettertjes voor je overgaat tot een dure aankoop.

Gezondheid
Vissen zullen aandacht moeten besteden aan hun metabolisme gedurende het hele jaar. Probeer zoveel mogelijk verse ingrediënten in je eten te gebruiken en vermijd teveel bewerkte producten. Plan ook voldoende rust in om je fysiek en mentaal terug op te laden. Meditatie, yoga en lange wandelingen kunnen hierbij helpen. Tegen het einde van het jaar kan je te maken krijgen met wat kleine gezondheidsissues. Pak deze tijdig aan, anders zou dit wel eens nadelige gevolgen kunnen hebben op lange termijn.

Wil jij een persoonlijke horoscoop hebben?

Contacteer dan Peggy Geudens van Mariposa.

Wie is Peggy Geudens