uitgeverij Hajefa: De Maankalender

Vissen

Gepost door op 1 juli 2017
Jaarhoroscoop 2019

Zorg voor jezelf

Algemeen

2019 wordt voor de Vissen een prima jaar om te werken aan persoonlijke doelen en ambities. Je leert om meer aandacht te besteden aan je eigen behoeften in plaats van tegemoet te komen aan de noden en wensen van de mensen rondom je. Je zal meerdere keren de mogelijkheid krijgen om te schitteren en in de spotlights te staan. Het is aan jou om de kansen te grijpen als ze zich voordoen!

Familie, Liefde en Relaties

Voor vele Vissen zal de relatie dit jaar aanvoelen als een zalig briesje op een warme zomerdag. Je bent diplomatisch en eerlijk in je liefdesleven en bovendien ben in staat om je gevoelens vrij en open te tonen aan je geliefde. In relaties ben je trouw en loyaal en een plezier om mee samen te leven. Let er wel op dat je midden dit jaar geen beloftes maakt die je niet kan nakomen. Single Vissen kunnen zich midden 2019 verwachten aan een sensuele en passionele periode. Laat herinneringen aan eerdere relaties je zelfvertrouwen niet ondermijnen maar verras een nieuwe potentiële partner met je vindingrijkheid en je creatieve ideeën.

Carrière / Werk / Financiën

Uitbreiding en groei zijn 2 sleutelwoorden wat betreft je professionele leven, Vissen. Je ambities en je doelen worden duidelijker naarmate het jaar vordert. Laat enige aarzeling varen en vetrouw op je leiderscapaciteiten en je instinct. Midden 2019 kunnen er wat hindernissen op je pad komen. Wees niet te goedgelovig maar vertrouw op je buikgevoel en je eigen ideeën wanneer je een beslissing moet nemen. 2019 brengt ook geluk en groei wat betreft je financiële middelen. Je harde werk zorgt voor een ruim inkomen en tegen het einde van jaar mag je een extra beloning of een loonsverhoging verwachten. Let wel op met impulsieve aankopen.

Gezondheid

Ongezonde gewoontes of verslavingen zullen wat aandacht vragen. Sport en gezonde voeding zijn alvast een goed begin en kunnen wat overgewicht voorkomen. Midden 2019 kan je wat last krijgen van nervositeit en stress. Meditatie en afzondering kunnen je hierbij helpen. Let op je dromen, deze kunnen je meer inzicht geven of je boodschappen brengen.

Persoonlijke horoscoop

Mail peggy.geudens@despirituelewereld.be of bel naar +32 (0) 479 058 970

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.