Vissen

Gepost door op 1 juli 2017

Liefde en Relaties

Er is veel positieve energie zowel in de liefde als in vriendschappen en familie. De nadruk ligt vooral op intieme banden met vertrouwde mensen. Deze helende energie kan er eveneens voor zorgen dat bestaande problemen worden opgelost. Alleenstaande Vissen verlangen naar een nieuwe relatie, maar het zou beter zijn om nu nog geen actie te ondernemen. Je zou wel eens teleurgesteld kunnen worden.

Carrière / Werk / Financiën

Als je de voorbije maanden verantwoordelijk hebt gehandeld, zal dit nu beloond worden. Vissen kunnen grote veranderingen op werkgebied verwachten. Voor sommigen onder jullie betekent dit misschien wel een nieuwe job met betere vooruitzichten dan je huidige werk. Je kan ook hulp verwachten uit een onverwacht hoek. Tegen het einde van het jaar zou het nodig kunnen zijn om je lange termijn plannen een bij te stellen.

Gezondheid

De voorbij maanden waren druk en pittig. Je zal helaas ontdekken dat je zenuwen niet van staal zijn. Let op voor een emotionele instorting. Kruidenthee en middeltjes uit grootmoeders tijd kunnen van pas komen om dit op te vangen. Zorg ook voor voldoende rust.

Wil jij een persoonlijke horoscoop hebben?

Contacteer dan Peggy Geudens van Mariposa.

Wie is Peggy Geudens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *