Tweeling

Gepost door op 1 juli 2017

Liefde en Relaties:

De eerste weken van de herfst kan wat problemen met zich meebrengen, maar daarna zullen de contacten met je partner, familie en vrienden opnieuw verbeteren. Je zal zoeken naar de juiste manier om liefde te ervaren en je zal voldoende energie hebben om één en ander te bereiken om het gebied van de liefde en relaties. Singles hebben een magnetisch effect op het andere geslacht. Er zullen veel leuke gebeurtenissen en activiteiten op het programma staan. Geniet en flirt, maar wees voorzichtig. Impulsiviteit zou voor enkele probleempjes kunnen zorgen.

Carrière / Werk / Financiën

Je ervaart tijdens de herfstmaanden een krachtige energie. Hierdoor kan de Tweeling zijn doelen nastreven en erg hard werken om de beoogde resultaten te bekomen. Je zal veel verantwoordelijkheden aantrekken en de meeste hiervan zal je ook aankunnen. Deze energie kan ook voor nieuwe kansen zorgen. Een leidinggevende functie of anderen onder je vleugels nemen, kan je zelfvertrouwen een enorme boost geven.

Gezondheid

Kwaaltjes of gezondheidsproblemen uit het verleden zouden wel eens kunnen terug keren. Probeer op een verantwoordelijke manier om te gaan met restaurantbezoekjes. Wees je bewust van de keuzes die je maakt. Let vooral op met vlees of pittig eten. Indien je maagklachten of huidproblemen zou ervaren, wacht dan niet te lang met een doktersbezoek. Zorg ook voor voldoende nachtrust.

Wil jij een persoonlijke horoscoop hebben?

Contacteer dan Peggy Geudens van Mariposa.

Wie is Peggy Geudens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *