Tweeling

Gepost door op 1 juli 2017

 

Jaarhoroscoop

Beweging

Algemeen
2018 wordt een periode met veel energie en beweging over de hele lijn. Sommige Tweelingen ondergaan een volledige transformatie, zowel fysiek als mentaal. Nieuwe opportuniteiten komen jouw richting uit. Grijp de koe bij de hoorns en grijp deze kansen. Enige beloning zal niet uit blijven. Wees wel op je hoede voor valse beloftes en jaloezie dit jaar.

Familie, Liefde en Relaties
Op familiaal gebied zal de Tweeling dit jaar meestal vrede en harmonie ervaren. Toch mag je ook wat occasionele meningsverschillen met familieleden verwachten. Vermijd om vast te houden aan bepaalde ideeën of overtuigingen. Probeer in plaats hiervan je familie op diplomatische manier te ondersteunen. Het liefdesleven van de Tweeling daarentegen wordt dit jaar levendig en gekruid. Jupiter zal voor passie, plezier en sensualiteit zorgen in 2018. Let op voor wat kleine irritaties wanneer je vindt dat je partner deze uitingen van liefde niet op gelijke wijze beantwoordt. De single Tweeling is enorm aantrekkelijk voor het andere geslacht. Daarbij mag je ook een druk sociaal leven verwachten en dit komt je liefdesleven ten goede. En dan is er nog de Tweeling die tegen het eindejaar wel eens verzeild zou kunnen raken tussen twee relaties. Om verdere complicaties te vermijden, zal je duidelijke keuzes moeten maken. Dit zou wel eens kunnen zorgen voor scheidingen, verzoeningen of wat omwentelingen in je liefdesleven.

Carrière, Werk en Financiën
Dit jaar zullen Jupiter en Saturnus je helpen te bewijzen op de werkvloer en je horizon te verruimen. Een nieuwe fase in je professionele leven breekt aan. Je bent niet snel tevreden met je resultaat en je gaat tot het uiterste om beter te doen. Er zal een trage maar gestage vooruitgang zijn op carrièregebied in 2018. Neem op tijd en stond wat ontspanning en vakantie, teamwerk kan lonend zijn, Tweeling! Je kan tijdens deze periode van groei te maken krijgen met jaloezie of een collega die je de rug toekeert. Wees voorzichtig en bedachtzaam bij hun acties. Het grote vraagteken dit jaar staat bij jou in je financiële sector, Tweeling. Hoewel je ruim tegemoet kunt komen aan je persoonlijke noden, wil je budgetplanning op lange termijn maar niet lukken. Ook al zijn je zakken goed gevuld, toch krijg je geen voldoening. Naarmate het jaar vordert zullen er meer inkomsten komen. Breng enkele veranderingen aan in je financiële uitgaven, vermijd leningen en onnodige kosten en probeer te leven naar je budget.

Gezondheid
Het grootste deel van het jaar kan je rekenen op een goede gezondheid en tonnen energie. Dit zal je helpen om te kunnen presteren op werkgebied. Je zin voor verantwoordelijkheid en je gedrevenheid bereiken nieuwe hoogtes dit jaar. Een hectische en intense periode tegen het midden van het jaar zou je weerstand wel eens kunnen ondermijnen. Zoek een sport die je kan versterken en veerkrachtiger kan maken. Als je een goede balans kan vinden tussen je fysieke en mentale natuur ben je op weg naar een fijn en plezierig 2018.

Wil jij een persoonlijke horoscoop hebben?

Contacteer dan Peggy Geudens van Mariposa.

Wie is Peggy Geudens