uitgeverij Hajefa: De Maankalender

Tweeling

Gepost door op 1 juli 2017
Jaarhoroscoop 2019

Nieuw begin

Algemeen

Je hebt hoge verwachtingen en mooie dromen voor 2019. Het voelt alsof er na een periode van stilstand terug een beweging voorwaarts komt in je leven. Nieuwe vriendschappen, een nieuwe omgeving, misschien een nieuwe hobby zorgen voor groei en verruiming van je kennis en je horizon. Je sociale agenda zal bij momenten uit zijn voegen barsten. Een goede raad Tweeling: sta open voor nieuwe dingen en ervaringen maar hou je beide voeten stevig op de grond

Familie, Liefde en Relaties

Bij de start van 2019 zal de energie van Venus ervoor zorgen dat je de warmte en de aandacht krijgt die je verdient. Hechte relaties zullen nog inniger worden zeker in het eerste deel van het jaar. Let er wel op dat jullie gezamenlijke verwachtingen niet te hoog gespannen zijn. Zo vermijd je teleurstellingen en onnodige discussies. Ook het thuisfront staat in het teken van een nieuw begin. De Tweeling kan het druk krijgen met een verhuis, verbouwingen en fysieke arbeid aan huis en tuin. Je kinderen of huisdieren kunnen dit jaar om een consistente en gedisciplineerde aanpak vragen. Op lange termijn zullen jullie beiden hier de vruchten van plukken.

Carrière / Werk / Financiën

Je professionele netwerk zal dit jaar belangrijk voor je zijn. Je mag best wat stoutmoediger zijn wanneer je jezelf of waar je voor staat naar buiten brengt. Tijdens de tweede helft van het jaar kan je de gelegenheid krijgen om je kennis en ervaring in te zetten. Je bent in staat om ingewikkelde problemen te ontrafelen en op te lossen. Hierdoor zal je nieuwe carrièrekansen of een nieuwe samenwerking naar je toe trekken. Buitenlandse connecties of opnieuw studeren kunnen hiermee verbonden zijn. Sommige onder jullie nemen positieve stappen met betrekking tot financiële contracten of investeren in een onroerend goed.

Gezondheid

Gezonde voeding zal een belangrijk thema worden dit jaar. Enerzijds is dit belangrijk om je energiepeil op een goed niveau te houden, anderzijds om een toename in gewicht onder controle te houden. Je bent mentaal zeer krachtig dit jaar, maar je moet er ook voor zorgen dat je je lichaam gezond houdt. Zorg ervoor dat je voldoende sport, voldoende rust en wees matig met alcohol.Aandacht voor gebalanceerde voeding en een persoonlijk trainingsschema blijken van groot belang te zijn dit jaar. Voor een optimaal evenwicht zal er ook de nodige aandacht naar meditatie en zelfreflectie moeten gaan.

Persoonlijke horoscoop

Mail peggy.geudens@despirituelewereld.be of bel naar +32 (0) 479 058 970

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.