uitgeverij Hajefa: De Maankalender

Stier

Gepost door op 1 juli 2017
Jaarhoroscoop 2019

Spirituele vernieuwing

Algemeen

Tijdens de eerste maanden van het jaar kan je geconfronteerd worden met onconventionele situaties of omgevingen. Voorheen duidelijke grenzen en/of opvattingen zouden kunnen vervagen of zelfs helemaal verdwijnen. Dit zorgt voor een diepere beleving van de ervaringen die je zal opdoen en voor een grote spirituele groei. Je staat aan het begin van een zoektocht naar je persoonlijke waarheid en je eigen essentie.

Familie, Liefde en Relaties

Ook je liefdesleven zal door deze zoektocht transformeren. In bestaande relaties wordt het 2de deel van 2019 een periode om knopen te ontwarren of door te hakken. Een open, eerlijke communicatie zal ervoor zorgen dat bepaalde zaken uitgeklaard worden. Vraag je af of jullie nog dezelfde verwachtingen hebben, dezelfde richting uit willen en dezelfde waarden delen. Indien er ingrijpende beslissingen moeten genomen worden, zorg er dan voor dat je het kind niet met het badwater weggooit. Singles zouden wel eens verzeild kunnen raken in een lange-afstands-relatie of worden passioneel verliefd op iemand met een andere origine of cultuur.

Carrière / Werk / Financiën

Op werkgebied zal je het komende jaar meer verantwoordelijkheden naar je toe trekken en je zal hard moeten werken. Niet iedereen in je team of werkomgeving zal evenveel verantwoordelijkheidsgevoel aan de dag leggen of even betrouwbaar zijn en hier kan de Stier zich doorheen het jaar wel eens aan ergeren. Je geduld wordt meer dan eens op de proef gesteld. In het midden van het jaar zullen sommige Stieren de kans krijgen om een totaal nieuwe start te maken in inspirerende, verrassende omgeving.. Tegen het jaareinde mag je succes, erkenning en beloning verwachten.

Gezondheid

Het is tijd om je eigen gezondheid onder de loep te nemen. Zowel je fysieke, mentale als spirituele gezondheid zullen om je aandacht vragen. Ook hier zullen velen van jullie met oude hardnekkige gewoontes of opvattingen afrekenen. Aandacht voor gebalanceerde voeding en een persoonlijk trainingsschema blijken van groot belang te zijn dit jaar. Voor een optimaal evenwicht zal er ook de nodige aandacht naar meditatie en zelfreflectie moeten gaan.

Persoonlijke horoscoop

Mail peggy.geudens@despirituelewereld.be of bel naar +32 (0) 479 058 970

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.