Stier

Gepost door op 1 juli 2017

Liefde en Relaties

De Stier is in deze periode erg gericht op de andere(n). Je ervaart veel liefde en genegenheid. Gebonden stieren groeien meer en meer naar hun partner toe en genieten van de tijd die ze met elkaar doorbrengen. Singles zullen zeer open zijn waardoor ze meer kans maken om een nieuwe liefde te ontmoeten. Jullie mogen best zelf wat meer initiatief nemen! Wie weet vind je de ware wel of kruist een soulmate je pad. De Stier eindigt 2017 met zeer goede relaties.

Carrière / Werk / Financiën

De herfstmaanden brengen enorm veel kracht voor de Stier. Je kan veel werk verrichten en je omgeving is onder de indruk van je energie en de resultaten die je boekt. Vooral op gebied van communicatie kan je sterk overkomen. De eerste helft van 2017 bracht op gebied van financiën een hobbelig parcours voor de Stier. Deze plooien worden glad gestreken tegen het einde van het jaar

Gezondheid

Je ervaart veel vitaliteit en er zijn geen noemenswaardige problemen op gebied van gezondheid voor de Stier. Je zou deze energie goed kunnen aanwenden om jezelf een gezondere levenstijl aan te meten, bv starten met wandelen of joggen.

Tip

  • Begin energiek maar langzaam.
  • Dit zal op termijn een goede basis zijn om vol te houden.

Wil jij een persoonlijke horoscoop hebben?

Contacteer dan Peggy Geudens van Mariposa.

Wie is Peggy Geudens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *