Stier

Gepost door op 1 juli 2017

Jaarhoroscoop

Harmonie

Algemeen
Over het algemeen mag je een stabiel en vredig jaar verwachten, Stier. Naarmate het jaar vordert, zal je je zowel fysiek als mentaal lichter en veerkrachtiger voelen. Op sommige levensgebieden is het aangeraden om een stap terug te zetten en een afwachtende houding aan te nemen. Je bent gevoeliger en dit zal ervoor zorgen dat je dichter bij je geliefden komt dit jaar. Let er wel op om je persoonlijke grenzen te bewaren.

Familie, Liefde en Relaties
Je enige taak in familieverband is te zorgen voor een wapenstiltand. Probeer de spanning die je rondom jou voelt positief te benaderen. Je zal soms de nodige diplomatie en tact moeten hanteren om de vrede te bewaren. Je liefdesleven daarentegen verloopt het ganse jaar harmonieus. Er is een groot verlangen om je partner te plezieren en te verwennen. De planeten van liefde zijn in jouw voordeel dit jaar. Bestaande relaties zullen versterken en zullen enige testen met betrekking tot vertrouwen de tijd vlot doorstaan. Je verhoogde gevoeligheid zal ervoor zorgen dat de relatie levendig en bruisend blijft. Midden 2018 zou wel eens een serieuze partner in het leven van de single Stier kunnen brengen. Laat je vrijgezellenbestaan achter je, grijp deze kans en kijk naar toekomst samen.

Carrière, Werk en Financiën
Dit jaar presteer je op een hoog niveau, Stier. Gedurende het hele jaar zal er een hoge werkdruk zijn. Ondanks dit hoge werkritme is het toch aan te raden om teamwork uit te weg te gaan. Stier werkt het best alleen en als je je volledig inzet, zal je hiervan de volgende jaren de vruchten kunnen plukken. Deze groei in carrière zal al tot uiting komen aan het einde van 2018. Als je op dit levensgebied met invloeden van buitenaf te maken krijgt, zal het nodig zijn je flexibel op te stellen, maar hou wel je eigen ambities en doelen voor ogen. Je genereert dit jaar ook meer inkomsten maar je geeft evenveel uit zodat er niets meer overblijft om te sparen. Hou rekening met enkele onverwachte onkosten en zorg ervoor dat je niet bezwijkt onder financële druk. Midden 2018 mag de Stier een extra bron van inkomsten verwachten. Maak hiervan gebruik om je financiën beter te plannen, los eventuele schulden of leningen af. Enkele Stieren doen eind 2018 een grote aankoop zoals een huis, een onroerend goed of een auto.

Gezondheid
Het jaar start met een goede gezondheid en veel energie. Ideaal om ongezonde gewoontes over boord te gooien en te starten met sporten. Met het wisselen van de seizoenen moet de Stier wel oppassen voor een terugval in deze energie. Hou hierbij ook je mentale weerbaarheid en je emoties in de gaten. Til niet te zwaar aan kleinigheden en dagelijkse beslommeringen. Je doet er goed aan om op zoek te gaan naar manieren om je levenskracht te hernieuwen. Werk ook aan je zelfvertrouwen, Stier!

Wil jij een persoonlijke horoscoop hebben?

Contacteer dan Peggy Geudens van Mariposa.

Wie is Peggy Geudens