Steenbok

Gepost door op 1 juli 2017

Liefde en Relaties:

Steenbok heeft het deze periode wat moeilijker met intieme relaties. Je voelt een afstandelijkheid in je omgeving en hierdoor kan je jezelf moeilijk open stellen. De oorzaak hiervan is een gemene roddel. Iemand met slechte bedoelingen zou wel eens lelijke geruchten over jou de wereld kunnen insturen. Helaas heb je hier geen hand in en kan je dit niet onmiddellijk stoppen. Wees zeer voorzichtig met wie je vertrouwt. Zoek steun en warmte bij je familie. Besteed aandacht aan je wederhelft en probeer jullie band te versterken. Er zou wel eens een kaper op de loer kunnen liggen.

Carrière / Werk / Financiën

Je ben ambitieus, gedreven en erop gericht om vooruitgang te boeken. De kansen die je krijgt, neem je met beide handen aan en je maakt er een succes van. Alle dingen die je aanpakt of opstart zullen positief uitwerken. Concurrenten zouden je kunnen benijden en ook hier is er sprake van jaloezie en afgunst.

Gezondheid

De herfstmaanden worden een periode om de emotionele bagage uit het verleden aan te pakken. Opruimen geeft ruimte in je hoofd en in je hart. Let ook op de signalen van je lichaam. Als je dit niet doet, zou dit wel eens een paar dagen bedrust als gevolg kunnen hebben.

Wil jij een persoonlijke horoscoop hebben?

Contacteer dan Peggy Geudens van Mariposa.

Wie is Peggy Geudens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *