uitgeverij Hajefa: De Maankalender

Steenbok

Gepost door op 1 juli 2017
Jaarhoroscoop 2019

Maturiteit

Algemeen

Met Saturnus in Steenbok, zijn eigen teken, lijkt elke opdracht of taak wel een leuke uitdaging. 2019 brengt status, veiligheid, zekerheid voor de Steenbok en je geniet er met volle teugen van. Klinkt misschien saai, maar je zal ook meer dan eens de kans krijgen om uit de band te springen en te genieten.

Familie, Liefde en Relaties

Je zal moeten proberen om je bezitsdrang en jaloezie onder controle te houden, Steenbok, anders zou je relatie zou wel eens kunnen wankelen. Wees dus voorzichtig. Probeer naar je wederhelft te luisteren en wat meer vertrouwen te tonen. Naarmate het jaar vordert, kunnen twijfels en misverstanden zich opstapelen. Een open, eerlijk gesprek kan spanningen voorkomen en je relatie versterken. Tegen het eind van het jaar kan het goed zijn om even te reflecteren over fouten uit het verleden, om daarna terug vooruit te gaan met een gezonde dosis optimisme en een hernieuwd zelfvertrouwen. Voor alleenstaande Steenbokken kan er iemand op je weg komen, die zijn of haar interesse niet onder stoelen of banken zal steken.

Carrière / Werk / Financiën

Steenbok zit op het juiste spoor wat betreft zijn carrière. Het is een prima periode om je vaardigheden te verfijnen en je talenten nog meer te ontwikkelen. Je schuwt het harde werk niet en je professionele leven weegt dit jaar meer door dan je persoonlijke leven. Probeer hierin toch niet te overdrijven en las af een toe een korte break in, anders zal je op termijn hiervoor de tol betalen. Je werkt dit jaar ook beter alleen. Teamwerk zal je deze periode geen voldoening brengen. Je plukt dit jaar ook de financiële vruchten van je werk in het afgelopen jaar. Let wel een beetje op met je uitgaven, in het midden van 2019 zou je wel eens onverwachte kosten kunnen krijgen.

Gezondheid

Steenbok kan genieten van een krachtige, vitale energie, maar af en toe zal het toch nodig zijn om je opnieuw op te laden. Vooral het midden van het jaar zal je moeten oppassen voor vermoeidheid en ben je meer vatbaar voor infecties. Goede gezonde gewoonten en een beetje gezond verstand zullen ervoor zorgen dat je na een paar dagen opnieuw de oude bent.

Persoonlijke horoscoop

Mail peggy.geudens@despirituelewereld.be of bel naar +32 (0) 479 058 970

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.