Steenbok

Gepost door op 1 juli 2017

 

Jaarhoroscoop

Krachtig

Algemeen
2018 zal je verborgen talenten naar boven brengen, Steenbok. Dit zal voor een grote ontwikkeling en groei zorgen in je leven. Je zal krachtiger en zelfverzekerder worden tijdens het komende jaar. Geluk wacht net om de hoek, maar een paar obstakels kunnen niet helemaal uitgesloten worden. Je praktische ingesteldheid zal goed van pas komen zowel in je professionele leven als in je privéleven.

Familie, Liefde en Relaties
Het familieleven van de Steenbok zal rijk en gevuld zijn dit jaar. Je zal gezonde relaties onderhouden met al je familieleden. Als je je hart volgt en vertrouwt op je intuïtie zal je de meeste problemen op het thuisfront kunnen vermijden. Soms zullen je emoties voor wat kleine imperfecties kunnen zorgen. Als je dit onder controle kan houden, kan je ook de vrede bewaren. Wat de liefde betreft; stop met dromen, Steenbok en omarm de realiteit. Dit zal je de kans geven om een andere aangename kant van je partner te ontdekken. Deel je gevoelens en je verlangens open en eerlijk. Op deze manier zal jullie liefde voor elkaar verdiepen. Voor de single Steenbok staat er romantiek en sensualiteit op het programma van 2018. Bescheidenheid en eenvoud zal je op een goed blaadje brengen bij potentiële partners. Wanneer je je masker kan afleggen en je ware zelf laat zien, is er een kans dat je een partner voor het leven zal aantrekken.

Carrière, Werk en Financiën
De Steenbok krijgt verscheidene kansen om uit te blinken op de werkvloer doorheen het jaar. Je mag hulp verwachten van bovenaf om je professionele leven verder uit te breiden. Midden 2018 zouden er op de werkvloer wel wat vertragingen of obstakels kunnen zijn. Probeer om rustig en bescheiden te blijven, vooral in relaties tot collega’s en leidinggevende(n). Door hard te werken en je best te doen, kom je hier ook ongeschonden door. Weet ook teamwork naar waarde te schatten. Je praktische aanpak en je leidinggevende capaciteiten zullen je helpen om verder op de ladder te klimmen. Ook op financieel gebied zal de Steenbok niet al te veel problemen ervaren. Ook al wordt je soms aangetrokken door extravagante luxe en weelde, je bent sterk genoeg om hieraan te weerstaan en je financiële stabiliteit veilig te stellen. Verwacht je midden 2018 aan een grote uitgave met betrekking tot je relatie of je familie. Tegen het einde van het jaar mag je jezelf een keer verwennen met wat avontuur of een reisje. Voor het overige is het een goed jaar voor de Steenbok om te investeren in vastgoed.

Gezondheid
Hou vast aan je goede voornemens van het voorbije eindejaar en werk aan een slechte gewoonte waar je al enige tijd meer worstelt. Vermijd uitspattingen en volg een strikt dieet. Vermijd vet eten en voeding met een hoge calorie-waarde. Een detox kuur kan wonderen voor je doen. Pas ook op voor je mentale gezondheid aangezien je dit jaar wel wat stress zou kunnen ervaren.

Wil jij een persoonlijke horoscoop hebben?

Contacteer dan Peggy Geudens van Mariposa.

Wie is Peggy Geudens