Schorpioen

Gepost door op 1 juli 2017

Liefde en Relaties

Herfst brengt veel liefdevolle en leuke gebeurtenissen voor de Schorpioen. Singles zouden wel eens de persoon uit hun dromen kunnen tegenkomen en een sprookjesverliefdheid beleven. Deze energie is ook voelbaar bij de gebonden Schorpioenen. Zij worden door hun partner in de watten gelegd en overladen met kleine verrassingen en attenties.

Carrière / Werk / Financiën

Je bent zeer optimistisch en hebt een positieve instelling. Je bent bovendien in staat een moeilijke taak of opdracht tot een goed einde te brengen. Dit blijft niet onopgemerkt en kan voor nieuwe mogelijkheden of kansen zorgen? Dit is eveneens een ideale periode om te starten met nieuwe projecten. Vertrouw op je intuïtie als je belangrijke keuzes moet maken of belangrijke beslissingen moet nemen.

Gezondheid

Wat betreft je gezondheid staan de sterren in een minder gunstige positie. Let op je eetpatroon. Schorpioenen zouden wat last kunnen hebben van hun maag. Tegen het einde van de herfst ben je in staat om het oude los te laten en jezelf te herontdekken. Je zal hier om een realistische manier mee omgaan en bent mentaal erg sterk. Let hier een beetje op met strengheid naar jezelf.

Wil jij een persoonlijke horoscoop hebben?

Contacteer dan Peggy Geudens van Mariposa.

Wie is Peggy Geudens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *