uitgeverij Hajefa: De Maankalender

Schorpioen

Gepost door op 1 juli 2017
Jaarhoroscoop 2019

Nieuwe stimulans

Algemeen

2019 wordt een overwegend positief voor de Schorpioen. Ondanks een paar conflicten en de nodige stress, is het een goed jaar voor zelfontwikkeling en zelfrealisatie. Je bent in staat om je dromen en je ambities na te jagen en je vrienden en familie zullen je hierbij onvoorwaardelijk steunen. Het is eveneens een tijd om bitterheid en overbodige oppervlakkigheden achter je te laten.

Familie, Liefde en Relaties

Als je eind 2018 wel eens het gevoel had dat je op een emotionele rollercoaster zat, dan lijkt het dit jaar wel alsof je soms ondersteboven stil hangt in deze achtbaan. Dit kan maar 2 dingen betekenen. Ofwel maken jullie het terug goed, ofwel komt het tot een breuk. Welke keuze er ook gemaakt moet worden, deze verandering zal je alleen maar ten goede komen. Je naaste familie en de relatie met enkele goede vrienden zullenl dit jaar heel belangrijk voor je zijn. De single Schorpioen mag een uitbreiding van zijn vriendenkring verwachten. Nieuwe, betekenisvolle mensen komen in je leven en je zou wel eens een zeer speciaal iemand te ontmoeten.

Carrière / Werk / Financiën

Je professionele leven zal een nieuwe stimulans krijgen. Dat kan zich uiten in een promotie of misschien kan je wel die ene grote klant binnenhalen. Je talenten en vaardigheden maken je de perfecte keuze voor een nieuw project. Pas wel een beetje op Schorpioen, het is geen goed idee om dingen te overhaasten. Dit zou wel eens een goed zakenrelatie of een goede deal kunnen ondermijnen. Als je nog op zoek bent naar een job of nieuwe uitdaging in je professionele leven, dan het 2de deel van 2019 hiervoor een uitstekende periode. Schorpioen zal doorheen het jaar ook enkele kansen krijgen om zijn/haar financiële plaatje te verbeteren. April en Mei zijn goede maanden voor lange-termijn investeringen.

Gezondheid

Pas een beetje op dit jaar met overdrijven, Schorpioen. Overdrijven is nooit een goed idee wanneer het over je gezondheid gaat. Probeer niet toe te geven aan verleidingen en verlangens, vooral wat lekker eten betreft. Sport en meditatie kunnen je helpen om een goede fysieke en mentale weerbaarheid op te bouwen dus maak van je lichaam een tempel en van je geest een stil meer.

Persoonlijke horoscoop

Mail peggy.geudens@despirituelewereld.be of bel naar +32 (0) 479 058 970

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt en Spirituele Gids zijn enkele merken die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.