Schorpioen

Gepost door op 1 juli 2017

 

Jaarhoroscoop

Inzichten

Algemeen
2018 brengt de Schorpioen inzichten en helderheid. Hoewel je moet rekening houden met onomkeerbare veranderingen en gebeurtenissen doorheen het jaar, is er ook veel plezier en geluk weggelegd voor jou. Een gevoel van vrijheid overheerst en je zal meer dan anders kunnen genieten van een innerlijke rust. Laat de uitdaging maar komen, je ontvangt hem geheven hoofd.

Familie, Liefde en Relaties
Je familieleven verloopt prima dit jaar, een beetje zoeter en zachter dan anders, maar af en toe een hindernis of obstakel kunnen helaas niet vermeden worden. Er zijn veel familiale verplichtingen, waar jouw hulp en inmenging wordt verwacht. Zet een stap achteruit en geef duidelijk je grenzen aan wanneer er meer van je wordt gevraagd dan je aankan. Wees ook voorzichtig met je oordeel over andere(n), dit zou wel eens onaangename gevolgen kunnen hebben op het thuisfront. Op liefdesvlak zal je schrille contrasten ervaren gedurende 2018. Enerzijds kan een impulsieve actie je verwijderen van je partner, anderzijds zal je op momenten een fijne warmte ervaren in je liefdesleven. Je zal moeten leren je partner te bekijken vanuit een ander perspectief, dat levert een betere ‘jij’ op. Probeer je flexibel op te stellen en tegemoet te komen aan de gevoelens van je partner. De single Schorpioen ontvlucht de eenzaamheid door er met gelijkgezinde(n) op uit te trekken. Je zou onderweg wel eens de ideale levenspartner kunnen ontmoeten.

Carrière, Werk en Financiën
De Schorpioen zet zijn angsten opzij en waagt zijn/haar kans dit jaar op professioneel gebied. Sommige Schorpioenen werken hun ideeën uit op papier en starten met iets nieuws. Durf je dromen na te jagen, maar let op dat je in je enthousiasme niet misleid wordt door andere(n). Andere Schorpioenen krijgen de kans en de tijd om te bewijzen hoe krachtig ze zijn in hun werkgebied. Jullie weten de weinige middelen die jullie hebben aan te wenden om hoger op de ladder te klimmen. Ook jullie kunnen te maken krijgen met wat jaloezie en misleiding. Rond het midden van het jaar, kan de vraag gesteld worden welke richting je verder uit wil in je professionele leven. Wees vasthoudend en doelgericht en je zal gezegend worden met een salarisverhoging of een promotie. 2018 wordt een jaar om de balans van je financiële situatie op te maken en een gezonde financiële toestand veilig te stellen. Je zal met jezelf enkele duidelijke afspraken maken, hou je hier ook aan. Het eerste deel van het jaar is voor de Schorpioen een goede periode om investeringen te doen, het tweede deel zou wel eens een grotere uitgave kunnen brengen. Wees hierop voorbereid.

Gezondheid
De eerste maanden van 2018 kan je genieten van een goede gezondheid. Je voelt je fysiek en mentaal erg sterk. Maar naarmate het jaar vordert, is het toch aangeraden om wat gas terug te nemen. Je weerstand kan verminderen en je zou wel eens onderuit kunnen gaan ten gevolge van stress en dagelijkse beslommeringen. Plan regelmatige pauzes in, maar ipv te kiezen voor volledige rust kan de Schorpioen beter ontspannen met lichte recreatiesporten.

Wil jij een persoonlijke horoscoop hebben?

Contacteer dan Peggy Geudens van Mariposa.

Wie is Peggy Geudens