Ram

Gepost door op 1 juli 2017

Liefde en Relaties

Bij de aanvang van de herfst komt je persoonlijke leven op de eerste plaats. Je bent het liefste thuis met degenen die je nauw aan het hart liggen. Zij zijn blij met de rust en stabiliteit. Je sociale leven speelt zich vooral af via het internet. Naar het einde van de herfst toe, ervaar je nieuwe energie. Dit betekent dat bestaande relaties serieuzer worden en versterken. Singles zullen eveneens veel liefde ervaren en krijgen de kans op een nieuwe liefde.

Carrière / Werk / Financiën

Ook op het werk zal de Ram positieve energie ervaren. Je huidige job kan verbeteren of je krijgt de kans op een nieuwe baan. Het is eveneens een goede periode om met een nieuwe opleiding te starten. Je inkomen zal traag maar zeker groeien.

Gezondheid

Vooral bij de aanvang van de herfst zal de Ram meer vatbaar zijn voor verkoudheden en griep. Onderschat de kracht van preventie niet en probeer dit te voorkomen door een gezond dieet van fruit en groeten. Ook een wandeling kan wonderen doen. Zorg dan wel voor aangepaste kleding. In deze periode zou je ook last kunnen hebben van wisselende stemmingen. Hier kan yoga of meditatie je helpen.

Wil jij een persoonlijke horoscoop hebben?

Contacteer dan Peggy Geudens van Mariposa.

Wie is Peggy Geudens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *