Ram

Gepost door op 1 juli 2017

Jaarhoroscoop

Algemeen
Ram zal in 2018 in staat zijn om enkele belangrijke beslissingen te nemen en knopen door te hakken. Je zal meer bewust en verfijnder zijn. Saturnus en Jupiter zullen je ondersteunen en in jouw voordeel werken om zaken te starten die je op lange termijn ten gunste zullen komen. In de loop van het jaar zal je wel enkele offers moeten maken in je persoonlijke leven. Grijp je kansen als ze zich voordoen!

Familie, Liefde en Relaties
Ram gedijt meestal zeer goed bij zijn familie, maar dit jaar is enige voorzichtigheid aan te raden. Probeer voor voldoende stabiliteit te zorgen en niet te reageren vanuit je emotie wanneer bepaalde personen een gevoelige snaar raken. Probeer je grieven los te laten en zoek toenadering tot degene waarmee je niet op goede voet staat. Daarnaast wordt 2018 een leuke periode, een jaar om te reizen, op stap te gaan en plezier te maken met je familie. Op het relatiegebied wordt 2018 een verhelderend jaar. Had je het voorbije jaar in een goede relatie dan kunnen je gevoelens en passie voor je partner versterken. Er is een groot wederzijds vertrouwen en begrip tussen jullie. Dezelfde helderheid betekent voor andere Rammen een einde van een ‘lange, ongelukkige’ relatie. Hou in gedachten dat een einde ook steeds ruimte maakt voor een nieuw begin. Let op voor valse beloftes.

Carrière, Werk en Financiën
Je carrière zou wel eens heel bevredigend kunnen zijn dit jaar. Je zal wel enorm hard moeten werken om je streefdoel te behalen en je zal een aantal hindernissen moeten overwinnen. Gelukkig zal je de nodige moed en de kracht vinden om deze uitdagingen aan te gaan. Aan nieuwe kansen en groeimogelijkheden geen gebrek dit jaar. Communicatie en volharding zijn hier sleutelwoorden. De energie van Jupiter zal je helpen om je vaardigheden aan te scherpen en je creativiteit te verbeteren. Relaties met je collega’s en leidinggevende(n) kunnen heel hartelijk en oprecht zijn. Beloningen blijven niet uit en het einde van 2018 zou een salarisverhoging of een bonus kunnen brengen. Let wel een beetje op met je uitgaven dit jaar. Probeer een stabiele financiële basis te creëren zodat je een eventuele financiële storm kan doorstaan.

Gezondheid
Je algemene gezondheidstoestand is uitstekend het hele jaar. Ook als je je soms fragiel en vatbaar voelt, zal Jupiter je beschermen tegen grote gezondheidsissues. Je kan je energie opladen of verhogen door er op uit te trekken, door op avontuur te gaan. Meditatie, yoga en andere vormen van milde work-outs kunnen je helpen om stress te verminderen en de alledaags druk van het leven aan te kunnen. Let wel op met de geneugten van het leven, vermijd overdaad op dit gebied.

Wil jij een persoonlijke horoscoop hebben?

Contacteer dan Peggy Geudens van Mariposa.

Wie is Peggy Geudens