uitgeverij Hajefa: De Maankalender

Ram

Gepost door op 1 juli 2017
Jaarhoroscoop 2019

Evenwicht en balans

Algemeen

Bij de aanvang van 2019 kunnen Saturnus en Jupiter voor enkele innerlijke conflicten zorgen. Enerzijds kan je erg succesvol zijn in wat je doet terwijl je anderzijds voorzichtig zal moeten zijn wanneer je je op nieuw terrein begeeft. Zowel op relationeel vlak als op professioneel vlak zal je dit jaar ook meer dan eens moeten zoeken naar het juiste evenwicht. Oude gewoontes of oude vriendschappen lijken soms belemmerend te werken en je zou een sterke behoefte kunnen voelen naar nieuwe uitdagingen.

Familie, Liefde en Relaties

Je zal hard moeten werken, Ram, om een goede balans te vinden tussen jouw verwachtingen en de noden van anderen. Soms lukt het je om de dingen vanuit het standpunt van je partner te zien, andere keren zal je gefrustreerd zijn door hun eisen. Sleutelwoorden dit jaar zijn communicatie en samenwerking en het zal meer dan eens nodig zijn om compromissen sluiten. Onderliggende stress kan naar de oppervlakte komen en zal besproken moeten worden. Weeg je woorden goed voor je ze uitspreekt anders kan het moeilijk worden om de brokken nog te lijmen. De single Ram zal regelmatig nieuwe mensen ontmoeten. Weeg ook hier de pro’s en de contra’s van een potentiële nieuwe relatie goed tegen elkaar af en blijf vooral trouw aan jezelf.

Carrière / Werk / Financiën

Ook op werkgebied zal je soms een evenwichtsoefening moeten doen, Ram, vooral wat betreft je professionele relaties. Welke zakelijke contracten of contacten zijn het waard om meer aandacht aan te besteden? Ook hier zal je soms je best moeten doen om te begrijpen wat de andere(n) drijft, waarom een collega of een leidinggevende bepaalde dingen doet of bepaalde beslissingen neemt. Probeer je eigen doelen helder voor ogen te houden en push jezelf langzaam in de juiste richting. Met de nodige integriteit en de hulp van je netwerk zal je er in slagen de nodige successen te behalen. Je mag je dit jaar ook enkele financiële meevallers verwachten in de vorm van opbrengsten uit bezittingen of investeringen.

Gezondheid

Je gezondheid kan je dit jaar een beetje vergelijken met een bruistablet, Ram. De ene keer bruis je van de energie… een andere keer lijkt het of de sprankel er helemaal uit is. Af en toe zal je het wat rustiger aan moeten doen. Werk niet te hard en neem voldoende rust. Je doet er ook goed aan om je zorgen en je gevoelens met anderen te delen.

Persoonlijke horoscoop

Mail peggy.geudens@despirituelewereld.be of bel naar +32 (0) 479 058 970

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.