Maagd

Gepost door op 1 juli 2017
Jaarhoroscoop 2019

Emotionele en materiële zekerheid

Algemeen

Maagd voelt zich bevrijd van de zware verplichtingen en verantwoordelijkheden van de afgelopen jaren. Je bent krachtig en spontaan en je straalt op je eigen speciale manier. Het is jouw doel dit jaar om je materiële stabiliteit te verzekeren en als het even kan ook te doen groeien. Daarnaast zal je emotioneel ook meestal zeer stabiel zijn wat er voor zorgt dat anderen op je kunnen leunen.

Familie, Liefde en Relaties

2019 brengt voor de Maagd, op persoonlijk vlak, een vernieuwende energie van binnenuit, een soort wedergeboorte. Deze energie zal er enerzijds voor zorgen dat oude gewoonten en overtuigingen met betrekking tot zelfwaarde worden losgelaten. Anderzijds kan deze energie een invloed hebben op de keuzes die je dit jaar zal maken in de liefde. Als er twijfels of misverstanden ontstaan tussen jou en je partner, neem dan voldoende tijd om deze zaken uit te klaren. Probeer elkaar te zien en te aanvaarden zoals jullie zijn. Maagd zal een goede balans moeten zoeken tussen zijn/haar hoge verwachtingen van een relatie en de realiteit. De beste periode voor singles om opnieuw verliefd te worden, valt vanaf oktober tot eind november.

Carrière / Werk / Financiën

Doorheen het jaar zal de maagd verschillende nieuwe droomaanbiedingen krijgen op professioneel gebied. Helaas zal je niet op al deze aanbiedingen kunnen ingaan. Af en toe kan je belemmerd worden door je persoonlijke leefomstandigheden, je leeftijd, afstand of andere zaken. Indien het mogelijk is, zou het goed zijn voor de Maagd om een tijdje op een freelance basis te werken. Je bent je eigen baas, het werk zal gevarieerd zijn en je krijgt de kans om van verschillende dingen te proeven. Op deze manier zal je een staat zijn om een betere keuze te maken naar een toekomstige job die je vol passie kan uitoefenen. Wat betreft financiën wordt het een voorspoedig jaar. Financiële doelen worden zonder al te veel moeite bereikt.

Gezondheid

Je voelt een drang om hard te werken en daarnaast ook veel te genieten. Het is belangrijk om je bewust te zijn van je lichamelijke grenzen, Maagd. Roep jezelf tijdig een halt toe. Aandacht voor je voeten zal het komende jaar ook belangrijk zijn. Loop regelmatig door de tuin of door het gras op je blote voeten en maak op deze manier contact met de aarde. Kies voor de juiste schoenen en verwen jezelf regelmatig met een voetmassage.

Persoonlijke horoscoop

Mail peggy.geudens@despirituelewereld.be of bel naar +32 (0) 479 058 970

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.