Maagd

Gepost door op 1 juli 2017

Liefde en Relaties:

De rivier van de liefde zal voor de Maagd buiten zijn oevers treden. Onstuimig en niet van plan onmiddellijk terug binnen haar oevers te gaan. Singles zouden iemand met een overweldigende, aparte persoonlijkheid kunnen tegenkomen. Deze persoon zou wel eens de deur naar je ziel kunnen openen. Voor de Maagden in een relatie kan deze energie onverwachte veranderingen brengen. Je partner zou wel eens met het idee van een ‘vrije’ relatie kunnen spelen en openstaan voor enkele experimenten. Als je dit idee niet kan accepteren, zullen jullie duidelijke afspraken moeten maken.

Carrière / Werk / Financiën

De herfst brengt voor je carrière en je financiën niet veel verandering. De stabiele energie van de voorbije maanden zal nog even aanhouden. Er komt eindelijk wel wat ruimte voor ontspanning en beloning na al je harde werk. Wat betreft je financiën ben je een beetje avontuurlijker aangelegd. Hierdoor durf je sneller financiële beslissingen te nemen.

Gezondheid

De gezondheid van de Maagd staat op een hoog niveau. Je bent in staat een kleine griep snel af te weren en je beschermt jezelf voldoende tegen virussen en andere kwaaltjes. Het enige waar je aandacht aan moet besteden zijn je huid, nagels en haar. Hier kunnen tijdens de herfstperiode wat probleempjes onstaan. Het is een goed idee om hiervoor preventief wat vitaminen te nemen.

Wil jij een persoonlijke horoscoop hebben?

Contacteer dan Peggy Geudens van Mariposa.

Wie is Peggy Geudens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *