Maagd

Gepost door op 1 juli 2017

 

Jaarhoroscoop

Evenwicht

Algemeen
2018 wordt hectisch met heel veel activiteiten. Er wachten ontelbare taken die gedaan moeten worden. Sommige zaken moeten afgesloten worden, andere(n) moeten gestart worden. Je zal je doelen goed voor ogen moeten houden en je werk hiernaar plannen. Dit betekent dat je soms keuzes zal moeten maken en dingen zal moeten opgeven, anders zou deze drukte je wel eens kunnen opbranden. Verzorg jezelf en neem je voorzorgen, zodat je hier tegen beschermd bent.

Familie, Liefde en Relaties
Je familie zal extra aandacht en zorg vragen. Toch kan je er in slagen om een goed evenwicht te bewaren tussen het thuisfront en de werkvloer mits je duidelijke afspraken maakt. Wanneer je een belangrijke beslissing moet nemen inzake familiale aangelegenheden, vertrouw dan op je intuïtie en integriteit. De maagd krijgt in 2018 de juiste ingrediënten om zijn/haar relatie te laten groeien en bloeien. Je liefdesleven wordt gekruid met sensualiteit en erotiek. Ook hier zal je moeten zoeken naar de juiste balans tussen romantiek, plezier en de meer praktische kant van het leven. Singles zouden wel eens de liefde van hun leven kunnen ontmoeten. Je aantrekkingskracht is zo groot dat er meerdere potentiële partners voor je deur staan. Een gevoel van zekerheid overheerst in de liefde en in het huiselijke leven voor alle Maagden.

Carrière, Werk en Financiën
De focus in je carrièrehuis ligt dit jaar vooral op verbondenheid en bij de relaties op de werkvloer. Doorheen het jaar zullen je prestaties afhangen van de manier waarop je met je collega’s en leidinggevende(n) omgaat. Vertrouw op teamwork en delegeer enkele van jouw taken. Op deze manier creëer je ruimte om meer kennis op te doen in je vakgebied en kan je eveneens je professionele doelen behalen. Bovendien is er misschien wel een kans op promotie. Over het algemeen is de financiële status van de Maagd redelijk bevredigend maar grote winst blijft nog even uit. Enerzijds zouden eigendommen of investeringen kunnen renderen, maar anderzijds zijn er onverklaarbare kosten met betrekking tot kinderen of ouderen in de familie. Neem advies van familie en vrienden ter harte. Zij zouden een goede inspiratiebron kunnen zijn om meer inkomsten te vergaren.

Gezondheid
Je bent zo fit als een hoentje bij de aanvang van het nieuwe jaar. De lente daarentegen zou wel eens voor wat gezondheidsproblemen kunnen zorgen. Je fysieke lichaam kan rust nodig hebben. Probeer deze periode teveel inspanningen te vermijden. Zoek een goede balans tussen wat je eet en wat je doet. Het is eveneens tijd de slechte gewoonte, waar je de laatste jaren last van hebt, aan te pakken. Voorkomen is beter dan genezen en dat geldt voor je gezondheid doorheen heel 2018.

Wil jij een persoonlijke horoscoop hebben?

Contacteer dan Peggy Geudens van Mariposa.

Wie is Peggy Geudens