Leeuw

Gepost door op 1 juli 2017

 

Jaarhoroscoop

Verandering

Algemeen
Leeuwen zullen in 2018 een sterke materialisatiekracht en een sterke kosmische kracht ervaren. Hierdoor zal je in staat zijn om meer dingen te verwezenlijken dan ooit tevoren. Zorg ervoor dat je je emoties onder controle houdt, want dit zou je persoonlijke groei kunnen hinderen. Er kunnen ook enkele radicale veranderingen zijn, zowel in je persoonlijke leven als in je professionele leven.

Familie, Liefde en Relaties
Je kinderen en ouders zullen je steun en aanmoediging nodig hebben dit jaar. Gelukkig heb je voldoende energie om je familie bij te staan en raad te geven bij problemen. Als je zin voor verantwoordelijkheid en integriteit op de proef worden gesteld, probeer dan impulsieve acties of reacties, gestuurd door je emoties te vermijden. Het liefdesleven van de Leeuw kan turbulent worden dit jaar. Zowel de gebonden als de single Leeuwen mogen ingrijpende veranderingen verwachten. Je sensualiteit en je sensiviteit zijn hoog dit jaar. Ben je in een relatie dan zal je compromissen moeten sluiten met je partner om de romantiek opnieuw in je relatie te brengen en te houden. Pas voor een gebrek aan communicatie, dit kan jullie verder uit elkaar drijven. Je liefdesleven zal soms pijnlijk zijn maar als jullie deze momenten overleven, zal de beloning blijvend zijn. Wanneer de single Leeuw in staat is om de verwachtingen van een relatie een beetje bij te sturen, zal dit de vooruitzichten op een potentiële partner verruimen. Er zullen veel onverwachte romantische ontmoetingen op je pad komen, de keuze is aan jou Leeuw!

Carrière, Werk en Financiën
Je carrière zal hoogtes en laagtes kennen dit jaar. Ondanks het feit dat je in staat bent om je korte termijn doelen te halen, kan je hier maar moelijk mee omgaan. Je zal je planning moeten herbekijken en herdefiniëren zodat je je projecten tijdig klaar krijgt. Een goede relatie met je collega’s en leidinggevende(n) kan hierbij helpen. Het eerste deel van het jaar zal zeer werk-intens zijn. De tweede helft brengt wat meer stabiliteit en optimisme in je professionele leven. Plan je carrière en werk ernaar. Laat je niet uit het lood slaan door enige ongemakken en tegenspoed. Ook je financiële toestand vraagt om aandacht. Herbekijk op regelmatige basis je budget om een gezonde situatie te waarborgen. Wees voorbereid op onvoorziene uitgaven en onkosten doorheen het ganse jaar. Hoewel je hierdoor enkele beperkingen ervaart, ben je toch in staat om te krijgen wat je verlangt.

Gezondheid
Ook al streef je een goede gezondheid na door aangepaste voeding en een goed bewegingsplan, toch zal je dit jaar af en toe wat last hebben van een verzwakte weerstand. Let op dat je jezelf fysiek niet teveel uitput. Midden 2018 brengt veel stress en spanning met zich mee. Probeer te ontspannen en te herbronnen, anders zou dit wel eens langdurige gevolgen kunnen hebben. Volg het ritme van de natuur om je vitaliteit terug te winnen.

Wil jij een persoonlijke horoscoop hebben?

Contacteer dan Peggy Geudens van Mariposa.

Wie is Peggy Geudens