Leeuw

Gepost door op 1 juli 2017

Liefde en Relaties

De overgang naar de herfst zal voor de Leeuw niet zonder slag of stoot gaan. Het zou kunnen dat iemand probeert je in een slecht daglicht te stellen bij vrienden, familie of zelfs je partner. Gelukkig wordt het de weken daarna beter. De verbinding met je familie en andere intieme relaties zal opnieuw versterken. Tegen het einde van het jaar zal je nog enkele kleine obstakels met je partner moeten overwinnen. Als je hiermee verstandig omgaat, is dit een goede periode om de passie terug in jullie relatie te brengen.

Carrière / Werk / Financiën

Leeuwen zullen deze periode starten met het inhalen van serieuze werkachterstand. Laat je hoofd niet hangen en gebruik je strijdlustigheid om dit in goede banen te leiden. Je inspanningen zullen vruchten afwerpen. Er zit misschien zelfs een kans in op een welverdiende promotie. Naarmate het einde van het jaar nadert, is de Leeuw erop gericht op zijn carrière te verbeteren. Je hebt een sympatieke en tegelijktijd krachtige manier van handelen. Dit zou wel eens enkele financiële kansen kunnen opleveren.

Gezondheid

Ook op gebied van gezondheid is een beetje strijdlust en alertheid nodig. Let op voor seizoensgebonden ziektes of kwetsuren. Besteed hier de nodige aandacht aan en vermijd dat een ‘onschuldige’ verkoudheid uitgroeit tot een hardnekkige longontsteking. Als de weersomstandigheden verslechteren, denk dan ook even aan je veiligheid als je de deur uitgaat.

Wil jij een persoonlijke horoscoop hebben?

Contacteer dan Peggy Geudens van Mariposa.

Wie is Peggy Geudens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *