uitgeverij Hajefa: De Maankalender

Leeuw

Gepost door op 1 juli 2017
Jaarhoroscoop 2019

Communicatie

Algemeen

Communicatie, kennis, bewustzijn en groei zijn enkel kernwoorden voor 2019, Leeuw. Doorheen het jaar zal duidelijk worden dat jouw perceptie niet de enige waarheid is en niet altijd overeenstemt met de feiten. Wanneer je uiteindelijk inziet dat je ervaringen uit het verleden en je inzichten voor een groot deel uit perceptie bestaan, ben je in staat enkele oude gewoontes en je kijk op de wereld rondom je te veranderen.

Familie, Liefde en Relaties

Relaties worden in de verf gezet, Leeuw! De voorbije jaren hebben vele Leeuwen de invloed van Neptunus gevoeld in hun relationele leven wat dikwijls resulteerde in desillusies, twijfels en onzekere relaties. Voor sommigen onder jullie een leerproces naar onvoorwaardelijk, onconditionele liefde. Midden 2019 is het begin van een nieuwe periode op relationeel vlak. Vernieuwing, samenwerking, diepere beleving van de liefde kunnen op je pad komen als je ervoor openstaat. De single Leeuw zou wel eens een zielsverwant kunnen tegenkomen.

Carrière / Werk / Financiën

Sommige Leeuwen zitten begin 2019 een beetje vast in hun huidige job. Tijd om je persoonlijk doelen helder te krijgen en je talenten en vaardigheden wat meer serieus te nemen en aan je ontwikkeling te werken. Vanaf het midden van het jaar zal er opnieuw beweging komen in je professionele leven. Meerdere deuren zullen voor je opengaan. De Leeuw mag erkenning, een beloning en hier en daar zelfs een promotie verwachten. Er zullen kansen komen om een job te vinden die echt bij je past. Zowel verbale als geschreven taal kunnen een belangrijke plaats gaan innemen in je professionele leven, dus begin maar vast met je communicatievaardigheden op te blinken.

Gezondheid

De Leeuw zal dit jaar goed op de gezondheid moeten letten, want je kan gemakkelijk ziek worden. Het is belangrijk om je stressniveau te verminderen. Sport en buitenlucht kunnen hierbij helpen, maar onderschat de kracht van meditatie niet. Probeer vooral niet steeds je grenzen op te zoeken. Pas ook op voor seizoensgebonden ziektes of kwetsuren.

Persoonlijke horoscoop

Mail peggy.geudens@despirituelewereld.be of bel naar +32 (0) 479 058 970

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.