uitgeverij Hajefa: De Maankalender

Kreeft

Gepost door op 1 juli 2017
Jaarhoroscoop 2019

Expansie

Algemeen

De nadruk in 2019 ligt bij uitbreiding, nieuwe deuren die opengaan, nieuwe uitdagingen. Jupiter zorgt voor een verruiming van je horizon. Inzichten delen en nieuwe kennis opdoen zal een belangrijk deel uitmaken van je dagdagelijkse bezigheden. Het tweede deel van het jaar brengt nieuwe vriendschappen en gelijkgestemde zielen op je pad.

Familie, Liefde en Relaties

Je zal hard moeten werken om je grenzen te bewaren op het thuisfront, Kreeft. Was je het voorbije jaar een beetje te tolerant voor bepaalde familieleden, een partner of een buur? Tijd om dit recht te zetten! Familiale verplichtingen en een ‘zorgen voor’, kunnen je ervan weerhouden je eigen plaats op te eisen in deze wereld. Je persoonlijk leven zal doorheen dit jaar een langzame maar positieve reorganisatie ondergaan. Als je oud genoeg bent, doe je er goed aan om 28 à 29 jaar terug te kijken in je verleden. Deze herinneringen kunnen de kern van wat er zich voor je ontvouwt duidelijk maken. Je ervaringen van toen kunnen je nu helpen bepaalde situatie het hoofd te bieden.

Carrière / Werk / Financiën

Met de aanvang van het nieuwe jaar zal het meer en meer duidelijk voor je worden in welke richting je verder wil. De juiste professionele keuzes worden helder en langzaam maar zeker kom je vooruit. Besteed ondertussen wel voldoende aandacht aan gerelateerde administratie en wet -en regelgeving. Op deze manier kan je enkele vervelende belemmeringen en hindernissen vermijden. Een nieuwe samenwerking zou wel eens verbazingwekkend gunstig kunnen verlopen voor alle partijen. Het zou kunnen dat de Kreeft midden 2019 een zware kostenpost krijgt. Bepaalde elementen uit het verleden inzake bezittingen of eigendom kunnen voor beperking of belemmering zorgen. Je krijgt voldoende mogelijkheden om dit geld in het tweede deel van het jaar terug te verdienen, dus wees een beetje spaarzaam en maak je hier verder niet teveel zorgen over.

Gezondheid

2019 start vol energie voor de Kreeft, maar het is je niet altijd even duidelijk hoe je deze energie moet gebruiken. Probeer een sport of een inspannende hobby te vinden die je leuk vindt en die je zal helpen om deze energie te verbranden. Een meer stabiele routine in je dagelijkse bezigheden zal je leven een beetje makkelijker maken. Bouw de nodige rust in en probeer je niet teveel zorgen te maken. Als jij jouw grenzen kent en respecteert zal je 2019 op een gezonde manier doorkomen. Natuurlijke voedingsmiddelen en eenvoudige huismiddeltjes zijn de beste apotheek.

Persoonlijke horoscoop

Mail peggy.geudens@despirituelewereld.be of bel naar +32 (0) 479 058 970

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.