Kreeft

Gepost door op 1 juli 2017

Jaarhoroscoop

Matigheid

Algemeen
Je zal veel optimisme en positivisme ervaren in 2018. Saturnus en Jupiter brengen je veel kansen voor persoonlijke groei. Je zelfvertrouwen zal groeien en je bent in harmonie met je omgeving. Ontwikkeling en vooruitgang komen beetje bij beetje tot bij jou en je verwachtingen zullen uiteindelijk ingelost worden doorheen het jaar.

Familie, Liefde en Relaties
Verwacht grote veranderingen op het thuisfront, Kreeft. Verschillende obstakels op je weg kunnen het evenwicht thuis verstoren. Probeer oude grieven of rancunes uit te praten en op te lossen, voor ze aan je hart gaan vreten. Wees duidelijk bij het aangeven van je grenzen en hou vast aan je eigen mening en idealen. Een nieuwe fase in je leven breekt aan. Op relatiegebied kan de Kreeft een emotionele omwenteling doormaken in 2018. Vertrouw op je instinct en luister naar je geweten wanneer je met een delicate of netelige situatie te maken krijgt in je liefdesleven. Wees voorzichtig met wat je doet of zegt en hou je verlangens onder controle, je zou je partner wel eens diep kunnen kwetsen. Een goede communicatie kan zorgen voor de nodige transparantie en duidelijkheid. Probeer hierbij je ongeduld en je kritische houding wat te temperen. De single Kreeft kan het moeilijk hebben met de keuze uit meerdere potentiële partners doorheen het jaar. Tegen het einde van 2018 kom je zeer sterk en charmant over bij het andere geslacht en ben je in staat om de juiste levenspartner aan te trekken.

Carrière, Werk en Financiën
Je zal je handen vol hebben doorheen het ganse jaar en soms zal de drukte of situatie je even boven het hoofd groeien. Zorg voor een oprechte, sterke relatie en samenwerking met je collega’s en leidinggevende(n) om deze drukke tijden het hoofd te kunnen bieden. Blijf naar het grotere geheel kijken als je de lijnen uitzet voor je verdere carrière. Het hele jaar door zal je ook nieuwe dingen en vaardigheden leren die aanleunen bij je interesses en talenten. Ook je professionele netwerk kan uitbreiden. Hou tijdens de eerste helft van het jaar rekening met onverwachte uitgaven. Je zal geld besteden aan het verfraaien van je huis of van jezelf. Gelukkig kunnen er ook inkomsten zijn van erfenissen of vastgoed. Dit kan je helpen met een goede budgetplanning voor de rest van het jaar. Wanneer je je niet laat beïnvloeden door grillen en fantasietjes van je omgeving en dure aankopen vermijdt, kan je zelfs tegen het einde van het jaar opnieuw een beetje sparen.

Gezondheid
Kreeften zullen moeten oppassen voor een te hoge werkdruk en voor emotionele beroeringen. Dit kan wel eens een aanleiding zijn voor een depressie of burn out. Je energieniveau kent hoogtes en laagtes doorheen het jaar. Probeer voldoende rust in te lassen en herbron jezelf telkens je hier de kans voor krijgt. Een positieve instelling en een gezond dieet zijn een goede basis voor een gezond 2018.

Wil jij een persoonlijke horoscoop hebben?

Contacteer dan Peggy Geudens van Mariposa.

Wie is Peggy Geudens