Kreeft

Gepost door op 1 juli 2017

Liefde en Relaties:

Tijdens de herfstmaanden zal de focus voor de Kreeften vooral liggen bij het werken aan een duurzame band met intieme relaties. Je ervaart een helende energie op relatiegebied. Let wel: als een relatie ongezond is kan deze energie ervoor zorgen dat je voor jezelf kiest en de relatie verbreekt. Singels kunnen vooral bezig zijn met het vinden van ‘de Ware’. Je bent klaar voor een nieuwe relatie en je handelt hiernaar.

Carrière / Werk / Financiën

De komst van de herfst kan voor problemen of gecompliceerde situatie op werkgebied zorgen. Je kan rekenen op hulp van buitenaf. Je zal het alleen moeten doen. Deze situatie kan je angstig en onzeker maken maar zal eveneens voor een grote persoonlijke groei kunnen zorgen. Je aanpak en doorzetting zullen voor een welverdiende beloning zorgen.

Gezondheid

Je gezondheid wordt eveneens aan een test onderworpen. Kreeften kunnen zich bezig houden met gezonde voeding, met sport maar ook met professioneel advies inzake gezondheid. Je zal moeten leren om je drang naar eten onder controle te houden. Mentaal kom je krachtig over omdat je in staat bent je gevoelens juist te verwoorden.

Wil jij een persoonlijke horoscoop hebben?

Contacteer dan Peggy Geudens van Mariposa.

Wie is Peggy Geudens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *