Boogschutter

Gepost door op 1 juli 2017

Liefde en Relaties

Het rustige vaarwater van de laatste weken zal in de herfst veranderen in een onstuimige rivier. De singles onder jullie krijgen verschillende aanbidders op hun pad, die vastberaden zijn om jullie hart te winnen. Wees voorzichtig. Eerste indrukken zijn niet altijd goed. Probeer wat meer informatie over een eventuele nieuwe liefde te verkrijgen, voor je een keuze maakt. Ook de gebonden Boogschutter zal de aandacht van het andere geslacht niet kunnen vermijden. Dit zal je wederhelft alles behalve leuk vinden. Hierdoor zouden er wat kleine conflicten of misverstanden kunnen zijn binnen het gezin.

Carrière / Werk / Financiën

Het zou kunnen dat je de voorbije maanden niet echt optimaal functioneerde op je werk. Hiervoor zal je nu de prijs betalen. Door hard te werken zal je deze situatie toch nog recht kunnen trekken en kan je je reputatie hoog houden. Stel een eventuele vraag rond promotie of salarisverhoging nog even uit.

Gezondheid

Je hoofd zal overuren maken en je lichaam kan dit niet bijhouden. Besteed wat meer aandacht aan je gezondheid. Probeer je nodige vitaminen en eventuele medicatie consequent in te nemen. Anders zou een oude kwaal wel eens opnieuw het hoofd kunnen opsteken.

Wil jij een persoonlijke horoscoop hebben?

Contacteer dan Peggy Geudens van Mariposa.

Wie is Peggy Geudens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *