uitgeverij Hajefa: De Maankalender

Boogschutter

Gepost door op 1 juli 2017
Jaarhoroscoop 2019

Wedergeboorte

Algemeen

De voorbije jaren ben je door een diep transformatie-proces gegaan, Boogschutter en ook dit jaar werk je nog verder aan jezelf, aan de persoon die je wil zijn. Transformatie is geen aangenaam proces, meestal met de nodige lessen en moeilijkheden, maar het eindresultaat zal prachtig zijn. Probeer te begrijpen dat de pijn die hiermee gepaard gaat de aankondiging is van een nieuwe geboorte, jouw wedergeboorte. Je zal dit jaar leren wat het betekent om opnieuw geboren te worden.

Familie, Liefde en Relaties

Op relationeel gebied kan de Boogschutter een positieve beweging verwachten. De intimiteit en het vertrouwen in bestaande relaties zal groeien. Er zal een wederzijds begrip zijn tussen jou en je partner. Midden van het jaar kan je een nieuwe stimulans verwachten. Je zou wel eens voor grote beslissingen kunnen staan. Wanneer je keuzes moet maken, zorg er dan voor dat je trouw blijft aan je eigen overtuiging en geweten. Probeer je emoties onder controle te houden en gebruik je gezond verstand als passionele gevoelens de overhand dreigen te krijgen. Voor singles is er een kans op een nieuwe relatie. De mogelijkheid bestaat dat zij de liefde tegenkomen via hun werk.

Carrière / Werk / Financiën

2019 zou wel eens een hectisch jaar kunnen worden op professioneel gebied. Er kunnen enkele hindernissen opduiken op je carrièrepaden je maakt je zorgen over je toekomstperspectieven. Sommige Boogschutters ondergaan een grote herstructering in hun werkomgeving. Probeer directe confrontaties en conflicten te vermijden. Diplomatische onderhandelingen zullen uiteindelijk meer opleveren. Je optimistische natuur zal ervoor zorgen dat je je lange termijn plannen kan herschrijven en je bent in staat om je middelen en je medewerkers op de juiste manier in te zetten. Op finanacieel gebied mag je gelukkig wel wat meevallers verwachten. Je inkomen blijft stabiel gedurende heel het jaar en hier en daar zal wat geluk een handje helpen.

Gezondheid

Je bekken en boven benen zouden dit jaar wel een voor kleine problemen kunnen zorgen. Vooral de sportieve Boogschutters onder jullie zullen moeten oppassen voor overbelasting of kwetsuren in deze gebieden. Ook je spijsvertering kan wat aandacht en zorg vragen. Vooral met suikers zal je moeten opletten.

Persoonlijke horoscoop

Mail peggy.geudens@despirituelewereld.be of bel naar +32 (0) 479 058 970

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.