Boogschutter

Gepost door op 1 juli 2017

 

Jaarhoroscoop

Creativiteit

Algemeen
De frustraties en de problemen van de voorbije jaren zullen langzaam verdwijnen. Je voelt je beter en energieker en dat zal je ook uitstralen. Hoewel de toekomst niet vast ligt, hij ziet er alvast wat zonniger uit. Er zal vooruitgang merkbaar zijn in alle levensgebieden. Nog even geduld, Boogschutter, de grijze wolken zullen verdwijnen.

Familie, Liefde en Relaties
Communicatie verloopt niet altijd even vlot en er zouden wel eens wat misverstanden kunnen ontstaan bij familieaangelegenheden. Kies je woorden met zorg en pas op voor familieleden die je willen manipuleren of domineren. Koester en ondersteun diegenen die je respecteren. Je luistervaardigheden zullen van pas komen, vertrouw op je intuïtie. Wanneer de Boogschutter dit jaar bereid is om zijn ware gevoelens te tonen, zal de weg naar een meer volwassen en bevredigende relatie open liggen. Het zal je soms moeilijk vallen om de impulsen van je hart en geest in toom te houden. Blijf weg van verleidingen en volg je geweten. Weeg goed de voor -en nadelen af voor je een beslissing in je liefdesleven neemt. De single Boogschutter is ongeduldig en vindt dat de zoektocht naar een partner te lang duurt. Blijf zoeken, Boogschutter, enkele leuke ontmoetingen zullen je liefdesleven omgooien. Vergeet het verleden, leeft in het nu en plan een toekomst met een nieuwe partner aan je zijde.

Carrière, Werk en Financiën
2018 wordt één van de beste periodes in je leven om vooruit te komen op professioneel gebied. Je creativiteit stroomt en je doet je werk met een zeker gemak en fierheid. Daden zeggen meer dan woorden, je prestaties spreken voor zich en je leidinggevende(n) zullen dit opmerken. Je zal succes boeken doorheen het hele jaar. Let op dat dit niet naar je hoofd stijgt. Bouw bruggen in je professionele relaties, maar laat je niet inpakken door valse beloftes. Bied een helpende hand aan collega’s die het nodig hebben. Probeer zoveel mogelijk te sparen, Boogschutters, zodat jullie niet in de problemen komen dit jaar. Vermijd leningen en zorg ervoor dat de rekeningen op tijd worden betaald. Het zal soms even moeilijk worden dit jaar, maar met een goede budgetplanning kan je er net in slagen om aan al je financiële verplichtingen te voldoen.

Gezondheid
Je zit goed in je vel en je voelt je energiek bij de aanvang van 2018. Een kleine opschudding of beroering in je leven zou een zware tol kunnen eisen voor je algemene gezondheid en stressbestendigheid. Er wordt veel beroep op je gedaan door familie en vrienden. Stel duidelijk je grenzen en zorg ervoor dat je gezondheid hier niet onder lijdt. Tijdens de tweede helft van het jaar moet je meer aandacht besteden aan beweging en is een dieet aan te raden. Zoek regelmatig ontspannende activiteiten om je energieniveau op peil te houden.

Wil jij een persoonlijke horoscoop hebben?

Contacteer dan Peggy Geudens van Mariposa.

Wie is Peggy Geudens