uitgeverij Hajefa: De Maankalender

Sta stevig in je schoenen

Gepost door op 16 juni 2017

7 stappen naar meer zelfvertrouwen.

Dit boek bestaat uit 7 aparte verhalen. Het zijn stuk voor stuk dagelijkse beslommeringen waar mensen mee kunnen worstelen. Hierdoor komen ze in een vicieuze cirkel terecht en verliezen ze hun zelfvertrouwen. Bij elk hoofdstuk wordt er ook een theorie, methode of techniek aangereikt waarmee jij je zelfvertrouwen terug kan winnen. Het boek is bedoeld voor mensen die vaak twijfelen aan zichzelf, vaak angstig zijn zonder aanwijsbare reden en in het leven vaak belemmeringen tegenkomen. Mensen die herkennen dat ze dikwijls dezelfde situaties tegenkomen. Ze willen dit doorbreken maar slagen daar op zichzelf niet in.

Voor deze mensen heeft Anne Pardon een 7 stappenplan ontwikkeld. Mensen hebben hun eigen verhaal, hun eigen kijk op bepaalde zaken en door middel van specifieke vraagstelling worden deze mensen bewust gemaakt om naar zichzelf te kijken, om inzicht te krijgen in hun gedrag, overtuigingen en gedachtegang.

Anne Pardon

Als life coach begeleidt Anne Pardon je naar jouw innerlijke kracht en ware zelf. Samen overwinnen we de verlammende onzekerheden, angsten en piekergedachten die jou belemmeren om te zijn wie je in de kern bent. Zo begeleidt Anne je naar meer zelfvertrouwen.

Praktische Informatie

Onderaan deze pagina het radiointerview met Anne Pardon.

Auteur: Anne Pardon
ISBN: 9789081888097
Adviesprijs: € 20,00
Pagina’s: 100 blz
Uitgeverij: Paris Books
Informatie: www.steviginjeschoenen.be

Radiointerview met Anne Pardon (deel 1)
  • Deel 1 (Anne Pardon) Auteur Sta stevig in je schoenen
    Deel 2 (Dirk De Vriendt) Ishwara, meditatie

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt en Spirituele Gids zijn enkele merken die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.