uitgeverij Hajefa: De Maankalender

Natuurlijk gezond met alternatieve geneeswijzen.

Gepost door op 14 juni 2017

Naast de reguliere geneeskunde bestaan er tientallen beproefde alternatieve geneeswijzen. Denk daarbij aan chiropractie, hydrotherapie, manuele geneeskunde, warmtetherapie, dieettherapieën en de vele therapieën waaruit een keuze kan worden gemaakt. Binnen de wereld van de alternatieve geneeskunde bestaat er ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding.

In dit boek brengt journalist/auteur Robert Jan Blom een aantal alternatieve therapieën in beeld. Hij doet dat op een nuchtere en verhelderende manier, gericht op zowel de patiënt die zich bij een bepaalde therapie thuis voelt, alsmede de patiënt die zich naast de reguliere medische behandeling, óók wil laten begeleiden door een betrouwbare, natuurlijke therapeut.

Een toegankelijk en prettig leesbaar naslagwerk.

Praktische Informatie

Auteur: Robert Jan Blom
ISBN: 9789463381802
NUR: 861
Adviesprijs: € 19,95
Pagina’s: 248 blz.
Uitgeverij: Uitgeverij Aspect
Kopen: Webshop Aspect

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt en Spirituele Gids zijn enkele merken die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.