Natuurlijk gezond met alternatieve geneeswijzen.

Gepost door op 14 juni 2017

Naast de reguliere geneeskunde bestaan er tientallen beproefde alternatieve geneeswijzen. Denk daarbij aan chiropractie, hydrotherapie, manuele geneeskunde, warmtetherapie, dieettherapieën en de vele therapieën waaruit een keuze kan worden gemaakt. Binnen de wereld van de alternatieve geneeskunde bestaat er ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding.

In dit boek brengt journalist/auteur Robert Jan Blom een aantal alternatieve therapieën in beeld. Hij doet dat op een nuchtere en verhelderende manier, gericht op zowel de patiënt die zich bij een bepaalde therapie thuis voelt, alsmede de patiënt die zich naast de reguliere medische behandeling, óók wil laten begeleiden door een betrouwbare, natuurlijke therapeut.

Een toegankelijk en prettig leesbaar naslagwerk.

Praktische Informatie

Auteur: Robert Jan Blom
ISBN: 9789463381802
NUR: 861
Adviesprijs: € 19,95
Pagina’s: 248 blz.
Uitgeverij: Uitgeverij Aspect
Kopen: Webshop Aspect

Wie is Johan Buts

Hallo, ik ben Johan Buts, 35 jaar, ambtenaar en sinds een jaar samenwonend met m'n vriend in Diest. Ik ben gepassioneerd door muziek, KV Mechelen en social media. Daarbuiten ben ik ook figurant en thrillerverslinder, hoewel ik de laatste tijd regelmatig van dit genre afwijk, mede door de cursussen gezondheid, stress - en burnoutcoach die ik vanop afstand volg, een kwestie van goed geïnformeerd te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *