Recensie: Tanis Helliwel – Hybriden

Gepost door op 9 juni 2017

Praktische Informatie

Auteur: Tanis Helliwell
ISBN: 9789463310048
NUR:
Adviesprijs: € 17,95
Pagina’s: 184 blz
Uitgeverij: Hajefa
Kopen: Webshop Hajefa
Meer informatie: Hybriden

Recensie

Boek Hybriden, mensen met een ruimer bewustzijn.

Er is al zoveel geschreven over religies en mythen.  Over de gehele wereld zijn er door volkeren vele ontdekkingen gedaan over buitenaardse wezens of intelligente niet menselijke wezens die dan op hun  beurt gekruist zijn met de aardse mens.  Deze wezens worden Hybriden genoemd.

De schrijfster van het boek “Hybriden, mensen met een ruimer bewustzijn legt uit in haar overtuigd bewijs dat er 22 verschillende menselijke hybriden bestaan. In het boek spreekt zij over engelen, dolfijnen, reuzen, nachtelf, draken, Anunnaki’s en nog vele andere hybriden. Door het boek gaan te lezen leer je te ontdekken bij welke hybride groep je het meeste voeling hebt. Je kan er ook kracht en energie uithalen met een groot gevoel naar eigenwaarde.

Als je het boek leest stel je jezelf wel de vraag : “ hoe weet ik nu welke hybride energie draag ik met me mee?” Daar krijg je eveneens een antwoord op door de opgestelde vragenlijst te beantwoorden met “ja” of “neen”.

Vragen zoals:

  • Heb je het gevoel dat je hier bent om anderen te dienen, in plaats van jouw persoonlijke doelen?
  • Denk je sneller dan anderen?
  • Heb je moeite met “nee” zeggen?
  • Brengt disharmonie in je omgeving je van streek?
  • Ben je gevoelig voor trillingen van anderen?

Het is een controversieel boek en misschien voor sommigen verwarrend. Voor enkelen kan het beledigend zijn maar voor velen een bevestiging.

De schrijfster is Tanis Helliwell en is van opleiding psychotherapeut. Doordat ze in de traditionele psychotherapie niet de correcte antwoorden vond op de veelgestelde vragen is ze zich gaan verdiepen naar de binnenkant van de mens en niet langer naar de buitenkant.  Ze verdiepte zich in de wereld van de hybriden en zo is ook dit mooie boek geboren met vele inzichten en tips die jouw leefwereld zal veranderen en verruimen na het lezen van dit inspirerend boek.

Besluit

Een echte aanrader!

redactrice Petra Belmans

Wie is Petra Belmans

Ik ben een positief ingestelde dame getrouwd met mijn grote liefde Wim. Ben moeder van 2 geweldige zonen en grootmoeder van 4 prachtige kleindochters en 2 lieve hondjes. Ik heb samen met Wim een spirituele praktijk 'Het Engeltje' in Noorderwijk. Daarbij ben ik in mijn vrije tijd presentatrice en redactielid bij 'Sanne FM' en 'De Spirituele wereld'.