uitgeverij Hajefa: De Maankalender

De Arcturiaanse Raad: Creëren

Gepost door op 5 juni 2017

Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad.
Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Wanneer je in staat bent om werkelijk iets vanuit je verleden los te laten creëer je ruimte voor iets nieuws, iets beters. Loslaten betekend vaak het opnieuw definiëren van wat het was dat er gebeurde.  Het in een nieuw licht zien zal je helpen los te laten wat het is waar jij je aan vasthoudt.

Misschien hou jij je aan het idee vast dat je het slachtoffer van iets was, of misschien houd jij je vast aan het idee dat je iemand anders pijn doet/kwetst. Hoe dan ook, wanneer je ernaar kijkt als een creatie, verschuif je inwendig, en die inwendige verschuiving geeft je dan de ruimte om iets anders voort te brengen, iets opmerkelijk anders.  Je bent hier niet om steeds dezelfde ervaringen op nieuw te creëren, maar dat is wat je doet wanneer je niet bereid bent om dat wat geweest is, datgene wat van je verleden is los te laten.

Je bent zelf degene die meer licht schijnt op wat het was dat je ervaren hebt, en dat opent jou om meer licht en meer energie vanuit de hogere rijken te ontvangen.  Wij kunnen je dag en nacht bombarderen met energie, maar als je niet bereid bent om dat wat jou terughoudt los te laten, jou in een lagere frequentie houdt, zal je niet in staat zijn om dat wat wij en anderen aanbieden te ontvangen.

Wat wij echt willen dat je herkent is dat je iets in je verleden creëerde dat bedoeld was om jou op de één of andere manier te dienen, en totdat je het op die manier ziet, kan het dat niet. Je kunt niet het voordeel ontvangen van wat je gecreëerd hebt totdat je accepteert dat je het creëerde en dat je het om een zeer specifieke reden creëerde. De reden is altijd dat je iets van de ervaring te winnen hebt.

Misschien met je een trauma loslaten dat van een vorig leven is en heel veel van dezelfde elementen heeft van wat je ervoer in het verleden van dit leven. Misschien wilde je volledig begrijpen wat en hoe het is om te vergeven.  Misschien creëerde je de vroegere ervaring om jou in of naar iets helemaal anders te katapulteren.

Je moet beslissen dat het jou op de één of andere manier gediend heeft om alle ervaringen te hebben die je had, en wanneer je dat aldus doet kan je jouw energie verschuiven en kan je iets nieuws creëren.  Je kunt iets bewust en opzettelijk creëren, iets waar je gemakkelijk het voordeel van kunt zien om te ervaren.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad,
wij hebben genoten van ons met jullie te verbinden.

Boodschap gechanneld door Cobie de Haan.

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt en Spirituele Gids zijn enkele merken die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.