Spirituele Boeken

Wat ik je nooit kon vertellen.

De jonge Engel Raam heeft één grote wens: hij wil echte liefde ervaren.

Om zijn verlangen te kunnen vervullen stuurt Brahma hem terug naar de aarde. Raam komt terecht in India waar hij reïncarneert als de zoon van een vader en moeder die uit verschillende kasten afkomstig zijn. Zij houden van elkaar maar op de liefde die zij voor elkaar voelen heerst een taboe.

Wanneer Raam’s moeder per ongeluk zwanger raakt, worden zij en Raam’s vader door familie uit elkaar gehaald. Na zijn geboorte wordt Raam naar het weeshuis gebracht. Het doel dat de jonge Engel zichzelf had gesteld, lijkt verder weg dan ooit.

In plaats van echte liefde ervaart de jonge Raam de afwezigheid van zijn moeder, de afstandelijkheid van de nonnen die het weeshuis besturen. Het duurt tien jaar voordat Raam wordt geadopteerd. Maar zelfs in het warme adoptiegezin lukt het Raam niet om de liefde te ervaren. Toenaderingen van vrouwen houdt hij af. Pas als hij voor zaken naar India moet, komt alles in beweging

De keuze van de redactie

Redacteur Dave Van De Moer heeft een recensie gemaakt van dit boek, lees hier.

Praktische Informatie

Auteur: Lies Ameeuw
ISBN: 9789463380973
NUR: 720
Adviesprijs: € 19,95
Pagina’s: 302 blz.
Uitgeverij: Uitgeverij Aspect
Kopen: Webshop Aspect

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button