Engeltjes

Gepost door op 24 mei 2017

s’avonds laat ..
kijkend naar de sterren en de maan..
vraag ik me af..
hoe ver is dat van ons vandaan?..
is het verder dan de wolken dat engelen vliegen.?.
zouden zij ook kleine engeltjes in slaap wiegen?..
nooit antwoord op deze vragen..
wel fantaseren en er op wagen..
dat dit wel zo zal zijn..
ik veronderstel dat jij de scepter zal zwaaien ..
en daar bent .. de kapitein..

door Marleen Boeykens

Wie is Hans Van Dyck

Hans werkt in het dagelijkse leven bij een grote discountwinkel en heeft zijn eigen bedrijf HVD Mediaworks. Hij is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. Sanne FM, De Spirituele Wereld, AntwerpseMuziek.be zijn maar enkele projecten waar Hans de oprichter van is. Op spiritueel vlak is Hans bezig met manifestatie, Engelen, orakelkaarten, contact met gene zijde, huiszuiveringen en inzichten geven in je levenspad.