Aartsengel Chamuël

Gepost door op 19 mei 2017

Dierbaren harte,

Ik, Chamuël kom deze boodschap geven vol Liefde en ik wil jullie ook met deze Liefde overspoelen.

Gegroet, lieve mensen, ik hoef je niet te vragen hoe het met jullie gaat.  Eigenlijk weet ik het al want IK BEN verbonden met jullie.  Niet in gesproken taal of geschreven woorden maar wel met de liefde vanuit jullie hart.  Ik aartsengel Chamuël wil jullie laten weten dat ik jullie gebeden heb gehoord.  De wereld schreeuwt om liefde in collectieve hoeveelheid, ook jij hebt liefde nodig, jij hebt het nodig om geliefd te zijn, en vanaf vandaag is het tijd om al je verhalen even opzij te zetten, laat ze gewoon gaan, en alleen maar voelen, voelen, voelen.

Vergeet waarom jij je voelt zoals jij je voelt, vergeet de frustratie, de teleurstelling, de vernedering, het verdriet, vergeet de woorden en de verhalen en VOEL wat er onder ligt, VOEL!

Mijn moedige Harten, adem diep in je gevoelens en neem een moment om je hoofd stil te maken, verstil de verhalen.  Lieve mensen, alles wat je nodig hebt is geliefd te worden en gezien te worden, gevoeld en vastgehouden.  Het zou mij een grote eer zijn als je mij zou toestaan dat voor je te doen nu.  Het zou mijn grote vreugde zijn om je in Liefde te houden voor komende 10 of 15 minuten, je troost en ontspanning te brengen.

Als je bereid bent mij binnen te laten doe dan een diepe inademing door je neus en een uitademing uit je mond, diepe, diepe reinigende ademhalingen.

Adem het Licht van je Ziel in en de Liefde van het Goddelijke dat om je heen is, zo diep als je kan en adem alle dichtheid uit, alle zorgen en met iedere uitademing sta jij je lichaam ontspanning toe.  Als je dat liever wil, doe dan je ogen dicht en ik zal tot je komen.  Ik wil jullie allen overspoelen met de liefde van mijn Hartenvlam.  Ik wil je vasthouden met mijn Gouden Vlammen van verlichting, ik wil het Licht van het Goddelijke op je schijnen zodat je zonder enige twijfel weet dat je gezien bent, gehoord wordt, dat je ertoe doet en dat je er van je wordt gehouden voorbij je begripsvermogen.

Voel die Liefde nu Lieve Mensen, ontvang het zo diep als je jezelf kan toestaan.  Dompel jezelf in deze Goddelijke Liefde die volledig om je heen is.  Huil je tranen, als ze komen, leg je hoofd neer als het dat wil, doe alles wat goed voelt voor je.  Leg je lichaam neer als het dit vraagt zo te zijn.  Durf jezelf te zijn in alle pijn, verdriet, boosheid en frustratie.  Laat het stromen en voel nadien de verlossing van de emoties die je al zo lang met je meedraagt.  Alles is liefde en liefde geneest alles.

Weet dat je een kind bent van God en dat ook jij geliefd mag zijn.   Liefde is de sleutel tot verandering en dat mag voor jou nu op je pad komen.  Ik Chamuël ben dankbaar dat ik je deze boodschap en healing mocht geven en weet, ik loop altijd met je mee.

Namasté

Wie is Hans Van Dyck

Hans werkt in het dagelijkse leven bij een grote discountwinkel en heeft zijn eigen bedrijf HVD Mediaworks. Hij is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. Sanne FM, De Spirituele Wereld, AntwerpseMuziek.be zijn maar enkele projecten waar Hans de oprichter van is. Op spiritueel vlak is Hans bezig met manifestatie, Engelen, orakelkaarten, contact met gene zijde, huiszuiveringen en inzichten geven in je levenspad.