Het leven is mooi en goed.

Gepost door op 11 mei 2017

Lieve aardemensen,

Er kan vrede komen in jouw hart wanneer je dingen ziet gebeuren die ook voor jou persoonlijk belangrijk zijn, waar je weet: ‘stel je open voor de Goddelijke kracht, wees eerlijk tegen jezelf en durf er te zijn voor mensen.’  Weet dat het goed is om samen te zijn met anderen in een spiritueel project.  Dat er dingen kunnen zijn die je voor jezelf op een rustige en aangename manier uitwerkt.

Zoek in de eerste tijd niet naar extremen.  Laat de wereld, de wereld zijn.  Weet dat er grote vernieuwingen komen her en der, maar dat ook jouw persoonlijk leven zeer interessant en belangrijk is en dat daar dingen kunnen gebeuren die uitzonderlijk mooi zijn omdat je weet: ‘Leer te houden van het leven, en zie dat voor sommige mensen het leven kort en heel kort is, en dat je eigenlijk werk moet maken, bijna iedere dag van wat belangrijk is.’

Weet dat ook jouw inzet op jouw manier een grote betekenis kan hebben voor anderen.  Een glimlach, een deugddoend herkennen van zaken, een medeleven in zaken die belangrijk zijn, …  En het kan zijn dat het perspectief voor mensen niet meer zo goed omschreven kan worden, terwijl voor jezelf het idee ontstaan van ‘dit kan, en ook dat is belangrijk en ook daar wil ik mee bezig zijn.’.

Er kunnen momenten zijn van diepe vrede, van diepe rust die komen en die heb je nodig.  Weet dat de wereld in een grote ommezwaai zit, in een grote verandering, en dat alles niet naar wens verloopt.  Maar dat er toch mensen zijn die op een gedreven en goede manier bezig zijn.  Sluit je aan bij hen die spiritueel groeien en die maken dat het leven mooi en goed is.  Weet ook dat de aarde jouw kracht nodig heeft.  Het is belangrijk om eerlijk te zijn met jezelf en om goede dingen te doen en van daaruit zullen wij, de engelen, jullie begeleiden. Maak je geen zorgen, wij zijn bij jullie.

Namasté

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.