Ik hou van mij.

Gepost door op 5 mei 2017

Lieve aardemensen,

Er is op dit moment zo veel verandering op jullie planeet aarde.

Vele zielen trekken zich terug en er heerst heel veel chaos in allerlei vormen. Er is haat en er is verlies.  Alles zoekt een evenwicht maar alles lijkt met momenten zo nutteloos. Wij, de engelen willen jullie laten weten dat het een tijd van transformatie is en dat we samen in volle geloof door deze zware energetische tijd door moeten gaan.  Het is ook belangrijk dat je nu werkt aan jezelf, hoe moeilijk het ook lag zijn. Misschien is je fysieke lichaam moe en moet het heel dikwijls moeite doen om je verder te sleuren.

Het kan zijn dat hoofdpijn, spierpijnen en vermoeidheid heel sterk aanwezig zijn. Maar jij hebt de keuze in deze situatie.  Ga je vechten tegen de strijd en ga je steeds de lat hoger leggen voor jezelf of ga je jezelf de nodige rust gunnen die je lichaam van je vraagt?

De keuze ligt bij u.

Op aarde heb je een vrije keuze en welke deze ook gaat zijn, wij, de engelen, blijven je steunen.  Pas wanneer jij de rust kan vinden in jezelf kan je hartchakra volledig open komen en kan je beter gaan werken met jouw intuïtie.  Weet dat de gedachten de wereld creëren.  Wij, de engelen, helpen je te focussen op positieve gedachten.  Zodat positieve resultaten voor jou werkelijkheid zullen worden.  Wanneer je probeert in alles het positieve aspect te zien, betekent dit niet dat je het vervelende, negatieve en duistere moet negeren.  Of vinden dat het er niet toe doet.  Want dat maakt je naïef en sluit je af voor dit net zo belangrijke deel van de werkelijkheid. Nee, een positieve kijk op de wereld en je eigen situatie maakt dat je je eigen licht sterker maakt.  Het maakt je letterlijk gezien ‘aantrekkelijker’ voor goede energieën.  Helpt je het geluk aantrekken.  Zo leer je ook het goede en positieve in de medemens te mogen zien.

Als iedereen zijn of haar stukje wereld opruimt zal de wereld liefdevol en mooi zijn en leven ze samen in eenheid.  Begin bij jezelf en vertrouw op jouw intuïtie.  Leven vanuit je hart is een mooi geschenk naar jezelf en je medemensen.  Heb jezelf lief en zeg tegen jezelf ‘Ik hou van mij, ik hou van mij, ik hou van mij, en ….’

Wij, de engelen, houden van jullie.

Namasté

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.