Tanden, het uithangbord van je gezicht

Gepost door op 27 april 2017

Meer en meer mensen gaan naar de specialist om kaarsrechte en spierwitte tanden te hebben. Maar zonder de specialist kan je zelf je tanden goed onderhouden, waar kan je zoal op letten? Hieronder enkele tips op een rijtje.

Zuren

Citrusvruchten zijn goed voor de vitaminen maar slecht voor je tandglazuur, het zuur kan aantasten en dan kan je sneller gaatjes krijgen. Daarom indien je sinaasappelsap of dergelijke drinkt steeds een vol glas water erna drinken.

Rietjes

De meeste kinderen (en volwassenen) drinken soms uit een rietje. Dit is uitstekend voor je gebit omdat de drank minder in contact dan komt met je tanden.

Tijd nemen met poetsen

Poets niet meteen na het eten je tanden want dan is je tandglazuur zachter en dan slijt het sneller af. Twee minuten poetsen is dan weer vlug normaal, 3 à 5 seconden per tand per kant met elektrische tandenborstel is doorgaand de beste tijd.

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.