Waarvoor is komkommerwater goed?

Gepost door op 15 april 2017
  • Komkommers zijn een rijke bron van mangaan, vitamine A en vitamine C.  Het is rijk aan antioxidanten en specifieke stoffen die het lichaam helpen om kanker tegen te gaan.
  • Je kan het komkommerwater gebruiken om te detoxen.  Het drankje bevat vezels en zal zo de schadelijke stoffen uit je lichaam elimineren.
  • Je kan geen droge huid krijgen want door het drinken van komkommerwater krijgt je huid enkele voedingsstoffen binnen zoals silicium en vitamine B-5.  Deze heeft je huid nodig om prachtig mooi en gezond te zijn.
  • Komkommerwater geeft je lichaam ook vitamine K, vitamine D, magnesium en calcium.  Dit is nodig om je botten gezond te houden.  Vrouwen tijdens en na de menopauze zijn gevoeliger voor botbreuken tot zelfs chronische aandoeningen zoals osteoporose.  Door te drinken van dit drankje ga je dit proces tegen.
  • Je nieren en lichaam zuiveren door het teveel aan natrium en vermindert een hoge bloeddruk, door het drinken van het komkommerwater, dus je krijgt minder risico op hart- en vaatziekten.

Een recept voor komkommerwater kan je hier vinden.

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.