Weetje: Over de tijd rond Pasen.

Gepost door op 9 april 2017
Wat kan je doen met eieren op witte donderdag!

Eitjes die vers gelegd zijn door de kippen op witte donderdag zijn genezende eieren. Je moet deze eieren laten wijden of zegenen om ze in hun helende kracht te brengen.  De eitjes geef je dan aan mensen die ziek zijn of je eet ze zelf op voor uw gezondheid in evenwicht te brengen.

Eveneens kan je de eieren kleuren in de kleuren van de chakra’s en deze gekleurde eieren tijdens een healing op de juiste chakra leggen om alles in evenwicht te brengen.

Let wel op, dit kan alleen op witte donderdag!

Kleuren van de chakra’s:
 • Stuit chakra
  • Rood
 • Seksuele chakra
  • oranje
 • Zonnevlecht chakra
  • Geel
 • Hart chakra
  • Groen
 • Keel chakra
  • Blauw
 • Voorhoofd chakra
  • Indigo
 • Kruin chakra
  • Paars/violet

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.