Neem actie en stel niet uit.

Gepost door op 8 april 2017

Lieve mensen,

Ja, Wij, de engelen zijn nog steeds bij jullie ook al ervaar je dat wat minder in jullie energievelden. Het is een tijd van nadenken en verdergaan. En ook heel belangrijk om de leiding op jezelf te nemen.

Je bent hooggevoelig en hebt een unieke visie. Maar in deze moeilijke energetische tijd is het ook belangrijk om jezelf af te sluiten van alles wat je naar je schaduw trekt en in cirkeltjes laat draaien. Met al de verspilde energie ga je ook niet in je kracht en je licht komen te staan. Maak jezelf los van bepaalde mensen, oude gewoontes. Om daarna mensen te kunnen helpen moet je eerst de leiding nemen over jezelf, doelen gaan stellen en jezelf gaan focussen op welke energie jij wilt toelaten in je leven.

Wat wil jij veranderen?

Jij kan het grootte voorbeeld voor medemensen zijn als jij voor jezelf grenzen trekt en ze ook durft aangeven. Wanneer je laat zien dat liefde het enigste is dat echt is zal jij die inspiratiebron zijn voor anderen om nieuwe liefde te creëren. Dit is een hele boodschap en ook belangrijk.

Ga nu doen waarvan jij al zo lang droomt. Wacht niet tot morgen of overmorgen of volgende maand en langer.

Er is alleen maar NU.
Neem actie en stel niet uit.
Ga ervoor!

Namasté

Wie is Hans Van Dyck

Hans werkt in het dagelijkse leven bij een grote discountwinkel en heeft zijn eigen bedrijf HVD Mediaworks. Hij is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. Sanne FM, De Spirituele Wereld, AntwerpseMuziek.be zijn maar enkele projecten waar Hans de oprichter van is. Op spiritueel vlak is Hans bezig met manifestatie, Engelen, orakelkaarten, contact met gene zijde, huiszuiveringen en inzichten geven in je levenspad.