Neem actie en stel niet uit.

Gepost door op 8 april 2017

Lieve mensen,

Ja, Wij, de engelen zijn nog steeds bij jullie ook al ervaar je dat wat minder in jullie energievelden. Het is een tijd van nadenken en verdergaan. En ook heel belangrijk om de leiding op jezelf te nemen.

Je bent hooggevoelig en hebt een unieke visie. Maar in deze moeilijke energetische tijd is het ook belangrijk om jezelf af te sluiten van alles wat je naar je schaduw trekt en in cirkeltjes laat draaien. Met al de verspilde energie ga je ook niet in je kracht en je licht komen te staan. Maak jezelf los van bepaalde mensen, oude gewoontes. Om daarna mensen te kunnen helpen moet je eerst de leiding nemen over jezelf, doelen gaan stellen en jezelf gaan focussen op welke energie jij wilt toelaten in je leven.

Wat wil jij veranderen?

Jij kan het grootte voorbeeld voor medemensen zijn als jij voor jezelf grenzen trekt en ze ook durft aangeven. Wanneer je laat zien dat liefde het enigste is dat echt is zal jij die inspiratiebron zijn voor anderen om nieuwe liefde te creëren. Dit is een hele boodschap en ook belangrijk.

Ga nu doen waarvan jij al zo lang droomt. Wacht niet tot morgen of overmorgen of volgende maand en langer.

Er is alleen maar NU.
Neem actie en stel niet uit.
Ga ervoor!

Namasté

Wie is Petra Belmans

Ik ben een positief ingestelde dame getrouwd met mijn grote liefde Wim. Ben moeder van 2 geweldige zonen en grootmoeder van 4 prachtige kleindochters en 2 lieve hondjes. Ik heb samen met Wim een spirituele praktijk 'Het Engeltje' in Noorderwijk. Daarbij ben ik in mijn vrije tijd presentatrice en redactielid bij 'Sanne FM' en 'De Spirituele wereld'.