Melk hoort niet in de deur!

Gepost door op 4 maart 2017

Een gids van Good Housekeeping in Groot-Brittanië vertelt ons dat je melk niet in de deur van je frigo moogt plaatsen. De deur is de warmste plaats, waar je beter producten met natuurlijke conserveringsmiddelen, water of frisdrank plaatst.

Indien je toch de melk in de deur plaatst, kan je het risico lopen dat het product sneller beschimmelt en zelfs dat je jezelf daardoor vergiftigt.

Zuivelproducten bewaar je beter op de middelste of onderste plank, ook op de onderste plank leg je beter vlees en vis (dit omdat het de koudste plaats is). De lades zijn eerder voor groenten, fruit en salades.

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.