Melk hoort niet in de deur!

Gepost door op 4 maart 2017

Een gids van Good Housekeeping in Groot-Brittanië vertelt ons dat je melk niet in de deur van je frigo moogt plaatsen. De deur is de warmste plaats, waar je beter producten met natuurlijke conserveringsmiddelen, water of frisdrank plaatst.

Indien je toch de melk in de deur plaatst, kan je het risico lopen dat het product sneller beschimmelt en zelfs dat je jezelf daardoor vergiftigt.

Zuivelproducten bewaar je beter op de middelste of onderste plank, ook op de onderste plank leg je beter vlees en vis (dit omdat het de koudste plaats is). De lades zijn eerder voor groenten, fruit en salades.

Wie is Roman Pauwels

Met een passie voor muziek, koken en kunst ben ik vol passie op zoek naar antwoorden in het leven. Het onverklaarbare boeit mij enorm, en deel ik mijn zoektocht als redactielid met de spirituele wereld. Daarbuiten hou ik ook nog van koken, biologisch tuinieren, muziek maken.